Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jak je to se sešity na střední? Dostáváte předepsaných seznam sešitů, podle kterého si musíte sešity přesně koupit, nebo je to učitelům jedno, jaký máte, hlavně že si někam píšete?
Předem díky.
Mandy
No rekl bych ze jedno to nebude.
Tezko se bude kreslit technicke kresleni na linkovany sesit a naopak psat literaturu na sesit cisty A4. Jsou tedy vyuky kdy je dano jaky sesit si ma student poridit a pak vyuky kde je to opravdu jedno, a ridit se muzes bud doporucenim ucitele, nebo svym vlastnim.
současné zkušenosti (děti)
syn SŠ - sešit jakýkoli pouze dle požadavku učitele - např. na matiku A4 nelinkovaný, na AJ A5 linkovaný... Na naučné předměty sešity nepoužíval, vedl si zápisky na notebooku, vytiskl, založil. Učitelé neměli problém...
dcera - gympl - sešity pouze na ČJ, AJ a M (vyžadováno) a na zbytek si nosila kroužkový blok s předvyraženými dírkami a doma si zápisy dávala do "šanonu" s rozdělením na předměty (dcera je dost pečlivá)
Obvykle to učitelé moc neřeší, jaké a jeslti vůbec máte sešity - když se máte z čeho učit...
U nás na gymplu je to většině učitelům jedno, třeba vyšší ročníky si žádné sešity nevedou(skoro :D) a já končím prvák, ale při hodině češtiny si sešit nepíšu..
Zdravím, když jsem v 15ti nastupovala do školy, tak jsme dostali jen doporučené sešity, a učitelům bylo fuk, jaké jsou, ale dala jsem vesměs na jejich rady, a vplatilo se-kvůli rýsování, technickým nákresům, vzorcům atd.Jinak učitelé "psacích" předmetů upřednostnovali linkované před neliknovanými. K maturitě ani k Bc. jsem už sešity neměla, vše v notebooku, popř. vytištěné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.