Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chci se zeptat jestli má právo paní učitelka nadávat že někdo smrdí že je ohavnej nevychovanej a že má rodiče na prd atd.
Paní učitelka nám totiž občas takhle nadává hlavně mojí spolužačce na kterou si uplně zasedla.
Urcite na nic takoveho pravo nema. Jednou sem podobnou ucitelku mel. Doslo to do faze kdy jsem si pres rodice na ni stezoval u reditele skoly. Jak to s ni v tu chvili dopadlo nevim, jen vim, ze od te doby se chovala tak nejak slusne. A ja ji naprosto ignoroval, vyjma tedy ukolu a skolnich povinnosti.
Já zas vyrůstal v době, kdy učitel byl autoritou a kdybych doma řekl, že "učitel je blbec", tak jsem dostal pár pohlavků. On i učitel je člověk a jako každý má své mouchy. V životě nás nebude každý stále jen chválit, ale někdy si budem muset vyslechnout i kritiku.
Za nás nám učitelé nenadávali, ale občas nás chtěli vyburcovat vtipnými připomínkami.
Manžel měl nadávajícího matikáře a jeho nadávky si psal do sešitu.Možná bychom ho někde našli. Vzpomínám si jen, že říkal: Sedíš si tady jako majitel zbytkovýho statku a ty známky jsou ti fuk. Nebo: Štičko, /žákyně Štiková/, já tě chytím za ploutve, já ti načechrám šupiny, když nebudeš dávat pozor.
Prostě žáci se tím spíš pobavili, vulgární to nikdy nebylo.
Já ráda vzpomínám na svou matikářku na základce, která, když někdo neuměl, nadávala po matematicku: Sedni si radši, ty seš magor na padesátou!
A víte, že pokud si někdo tyto hlášky zapisoval, při školních srazech je veliká legrace v tom listovat. Jaga.
Na gymplu jsme měli starého a dost přísného profesora, na deskriptivu. Měl jednu chybu - neuměl vyslovit Ř. Např: Už jsem vám to číkal, že to máte znovu pčerýsovat!
Tenhle profesor jednou zavolal žáka k tabuli a povídá mu: Narýsujte pčímku v rovině pí či! Mělo to být, samozřejmě, v rovině pí tři. Třída zabouřila smíchy. Profesor svůj požadavek opakoval. Žáci padali smíchy z lavic. Tenktrát si celá "čída" vykoledovala poznámku.
Souhlasím s tím, že rodiče jsou na prd, když posílají páchnoucí dítko do školy. Kdo by to děcku měl říci, že smrdí, když na to rodiče nedbají? Dítko si také může nyslet, že smrdět nejen ve škole je normální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.