Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer v uterý dělám ustní závěrečnou zkoušku z oboru prodavač, a jsem z toho úplně na nervy učím se jak můžu nic mi do kedlubny neleze navíc jsem nějak pro mně divnou náhodou dostal z písemné ZZ za 4 ale prochazim z praktické sice za 1 ale, ted co kdyz dostanu otazku o ktere toho moc nevim co kdyz se sprajcnu a nevydam ani slovicko ja jsem v tomhle strasnej nervák co mam dělat
Nenervovat se,když nejde o život...Také se říká:"hlavně se z toho nepos..."Kolik procent lidí má asi nervy u zkoušek,tipni si...Já bych řekla,že 99%.Takže,hlavu vzhůru a ráno vykroč pravou nohou ! A ještě dodám,musíš si víc věřit,a říkat si:"To dáám !"A dáš-zákon přitažlivosti Hodně štěstí !
Tvoje pocity jsou uplne normalni Takhle se citi kazdy. Nikdo nevi vsechno, kdyz jde na zkousku a kazdy se desi te jedne otazky o ktere nevi vubec nic.
Praktickou jsou udelal jako hvezda, takze blbec nejsi. Kdyz nahodou chytnes neco, o cem nebudes vedet, jak zacit, tak oni te doplnujicimi otazkami privedou na spravnou cestu a neco z tebe dostanou.
Hodne stesti a dej sem pak vedet, jak to dopadlo
Tak děkuju za podporu dneska jsem to složil chválabohu za 1, ale takový nervy nikomu z vás nepřeju
ááááááááááááááááááááááááááá
Chlapče,chlapče,gratuluji A představ si,že my jsme složili v životě třeba daleko více takových i těžších zkoušek
Gratuluji!
Ted jeste zjistit, jak je mozne, ze praktickou mas za 1, ustni za 1 a pisemku za 4 Asi bych chtel vedet (a videt) tu pisemku, abych zjistil, co jsem tam tak strasne zvoral.
Já jsem jí mněl za 3 prostě jsem přišel za učitelem, že se mi nezdá možný abych dostal za 4 tak mi jí dal abych si jí prohlídl no a bylo tam za 3. Takže se spletla učitelka co nám posílala výsledky e mailem ta se mi tam začla úplně klanět a omlouvat
splést se může každej hlavně, že je to v pořádku, akorát mně trochu mrzí, že když jsem viděl bodování tak na 2 bylo potřeba 73 bodů a já mněl 70, ale teď už se tomu jen směju :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.