Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem Vás poprosit, zda byste mi někdo neporadil, jak je to s podáním přihlášky k maturitě. Jde o to, že jsem si podávala přihlášku k maturitě k jarnímu termínu, zvolila jsem si matematiku, ale kvůli špatnému prospěchu z téhož přemětu jsem nebyla k maturitě připuštěna a teď mě čekají opravné zkoušky. A mě by zajímalo, jestli lze na další přihlášku k termínu v září zaměnit matematiku za cizí jazyk. A hlavně pokud ano, tak jestli by to šlo nějak zohlednit u opravných zkoušek, protože jsem bezradná a vím, že na to nemám.
Na státní část maturity máte 3 pokusy (1. u vás na podzim + 2 opravné termíny)
Přihlášku k maturitní zkoušce podzim 2014 (v řádném termínu i v opravném termínu) je třeba podat do 25.6.2014!
Ohledně záměny předmětů aktuálně nevím...poradí další...taky se lze optat přímo na ředitelství nebo tvojí třídní
doplněno 10.06.14 13:24:Zohledňovat se nic nebude, výběr matur. předmětu je na vás
Předmět už změnit nelze.
doplněno 11.06.14 03:05:Beru zpět Nemožnost změny se týká pouze opravných maturitních zkoušek a v náhradním termínu.
Děkuji za odpověď. Takže pokud to chápu dobře, tak tedy je možnost uvést na přihlášku cizí jazyk místo původní matematiky?
Děkuju moc. Opravky jsem dneska úspěšně absolvovala a i na tu matiku prý mám. Takže moc Vám děkuju!
Už není co řešit.
Přihláška k podzimnímu termínu odevzdána.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.