Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Statut studenta

Od: pajishek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat jak je to se statutem studenta, jestliže jsem v 2. června neúspěšně vykonala SZZ a v posledním týdnu srpna jsem přihlášená znovu na opravný termín dané části SZZ, kterou jsem nezvládla. Do kdy jsem studentem VŠ? do 31. srpna? nebo do dne neúspěšně vykonané SZZ v řádném termínu? Je nutné se hlásit na úřadě práce a zdravotní pojišťovně a do kdy je nutné tyto instituce navštívit?

Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nevím, jestli je to všude stejné. Při nesložení části SZZ se studium ke konci akademického roku automaticky přeruší. Status studenta se vrací až s přihlášením na další termín SZZ

doplněno 06.06.14 11:04:

Jak to máte konkrétně na vaší VŠ se statusem studenta si zjistíte na studijním oddělení

pajishek
hodnocení

A jestliže jsem byla včera podat přihlášku na opravny termín části SZZ tak na úřad práce chodit nemusím?

iz*

Registrace na ÚP je právem, nikoliv povinností nezaměstnaných (na ÚP nemusí nikdo). Jak je to na Vaší škole se statusem studenta, zjistíte na studijním oddělení VŠ (může se to lišit od jiných VŠ).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]