Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi mám takový problém. Teď jsem v 1.ročníku(učební obor) a nějak to nevzládám. Teď už to nezachráním a ani nechci.Vybral jsem si i obor který mě nebaví. Chtěl bych od září jinam ale nevím jak podat přihlášku. Na škole kam chci je volno. Stačí si přihlášku vytisknout a vyplnit a normálně jí odnést na novou školu? A taky nevím zdali má teď studium ukončit nebo se nechat na konci roku vyhodit..Děkuji za každou radu.
Ještě je možnost přestupu na jinou školu do 2. ročníku, abys nemusel prvák opakovat. Stačí udělat rozdílové zkoušky z předmětů, které jsi na první škole neměl. Ovšem musíš mít zdárně ukončen 1. ročník
Sám zatím nic neukončuj, neměl bys placené zdrav.pojištění. Což by znamenalo jít pracovat nebo úřad práce nebo si platit sám 1148kč/měsíc
Jestli ti nebylo 18let, zajdi s rodiči do nové školy, přihlášky mívají na sekretariátě. Raději si tam předem zavolej/pošli e-mail, co máš donést (vysvědčení, potvrzení od lékaře ke způsobilosti studia...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.