Nejste přihlášen/a.
Lehce právnická otázka... Může škola například studentovi nakázat, aby si ostříhal své vlasy, pokud se zdají profesorům moc dlouhé? Jedná se lesnickou školu... Děkuji předem za pomoc a nešetřete paragrafy
)
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
skipi*
0x
Měli jsme stejný problém na začátku tohoto šk. roku v 5. třídě ZŠ. Ve školím řádu nic o délce není a tak jsem se ptala na ministerstvu školství. Doporučili mi, ať se - pokud nesouhlasím s návrhem třídní učitelky- obrátím na ředitelství školy.
Doporučuji prohlédnout délku vlasů všech spolužáků a hlavně nestříhat!![:) :)]()
Doporučuji prohlédnout délku vlasů všech spolužáků a hlavně nestříhat!
bedna*
Jak je vidět tak tohle,zákaz dlouhých vlasů a červené trenýrky pro chlapce v tělocviku,se po listopadu 1989 ještě asi nezměnilo.I když o červených trenýrkách se zde nikdo mimo mne nezminoval.A také odvedenci po nástupu do základní vojenské služby,museli své hřívy zvesela odložit pomocí zručných kadeřnic k tomuto účelu přidělených.No vaše děti do armády nemusejí tak snad si asi tímto způsobem chtějí některé školy připomenout staré časy.
to záleží na úrovni školy a charisma jejích pedagogů jak dokážou usměrnit svoje studenty,ale direktiva je dneska už neplatná
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]