Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, v srpnu dostuduju Bc, prodlužovala jsem na 4roky. Ted jsem si podala příhlášku na další bc na jine škole, co mě čeká za povinosti uhrady, je mi 24. Děkuji moc za radu.
Dobrý den,
dle zákona o VŠ - studenti, kteří studují příliš dlouho (tzv. překročili standardní dobu studia) nebo získávají druhý a další akademický titul, přispívají škole poplatkem za studium.
Standartní dobu 3+1 rok máte odstudovanou, takže budete platit za další Bc. studium. Konkrétní výši poplatků vám řeknou na studijním oddělení, kde budete od září studovat.
Status studenta máte max. do 26 let a spolu se statusem výhody studenta.
Já myslím, že nebudete platit nic - pokud studium úspěšně zakončíte a začnete nové, budte mít opět 4 besplatné roky. Bakalářské a magisterské studium se posuzuje zvlášť - po ukončení bakalářského není povinnost pokračovat na magisterském.
-----
Doufám, že se nepletu, ale myslím, že ne.
doplněno 24.05.14 14:51:*bezplatné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.