Nejste přihlášen/a.
Dobré dopoledne Všem,
mám takový menší problém. Máme za úkol vytvořit na informatiku návrh na 2 stránky z časopisu, ale vůbec mě nenapadá žádné zajímavé téma. Co myslíme, o čem byste to napsali Vy? Potřebovala bych hlavně něco zajímavého a originálního...
Moc děkuji za Vaše návrhy
Blíží se prázdniny, co třeba zpracovat tipy kam vyrazit? Kultura, možnosti ke sportování v okolí, historické památky... Tam se bude navíc dobře hrát s grafikou - místem pro fotky, mapky, tabulky (např. vzdálenost, cena vstupného). Navíc se třeba opravdu inspiruješ pro léto.
Nebo představit nějaké hobby pro každého - geocaching, postcrossing... případně kolekci nějakých zajímavostí - rekordů, já jsem jednou psala do časopisu článek na téma "Mezinárodní den..." všeho možného, věcí vážných i kuriózních.
Pokud by to měl být školní časopis, tak tam zpracovat výsledky různých školních soutěží, olympiád... přihodit třeba aktuální jídelníček, vymyslet si nějaké volitelné předměty, které byste uvítali (jde to pojmout i s nadsázkou).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.