Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mě spolužáci nazývají Němcem nebo Švýc.?

Od: nikdo* odpovědí: 16 změna:

Nechápu! Nijak se neodlišuji!

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nebylo by náhodou záhodno zeptat se přímo jich?*zed*

joule*
hodnocení

1x

Jé, kdybych slyšela o někom, že to je ten "Němec", hned bych po něm pátrala! ;)

zwiki*
hodnocení

1x

Tak buď rád.Ti totiž oproti Čechům jsou "pořádnější"a nekradou.Stačí se podívat na jejich ekonomiku.

cobrak*
hodnocení

0x

Nejmenujete se náhodou Němec? :-D

hodnocení

0x

ono to nemusí být hanlivé, je to prostě jednoznačný identifikační údaj... to je jako který David, když jich je ve škole 50? No ten na ježka... Ježek! Nic na tom není. :)

hodnocení

0x

Jde Ti němčina? Nebo nejezdíš často do Německa/ Švýcarska?

alfonsmucha*
hodnocení

0x

základní otázka je jestli vám to vadí nebo ne :) a pokud chcete vědět proč vám tak říkají, proč se jich nezeptáte? :)

cobrak*
hodnocení

0x

Napadá mě ještě, že jste třeba modrooký blonďák, tudíž arijská rasa a dělají si z Vás tímto legraci. Hlavně si myslím, že to byste měl vědět spíš sám, proč Vám tak asi říkají, my Vás přeci neznáme...

A nebo chodi obleceny v kozenych kratkych kalhotach s laclem a padacim mostem vepredu, v podkolenkach a sholici stetkou zapichlou v plstenem klobouku.

ukulele*
hodnocení

0x

možná podle inteligence, podle nadutosti, soudím tak dle dotazu, bez jakéhokoliv popsání jen sebestředný tlach, typický němcům

hajajaj
hodnocení

0x

Mám modré oči a tmavě blonďaté vlasy, ale spíše do hněda.

hajajaj
hodnocení

0x
No nevím, pořádek mám rád a také mám rád, když někdo chodí včas, ale to je, řekl bych, celkem normální. Navíc se nad nikoho nevytahuji.
iz*

O Němcích se říká, že jsou puntičkáři. Pokud k pořádkumilovnosti, přidáš dochvilnost a modré oči, může to být příčina, pro č to spolužáci dělají ...

hodnocení

0x

Tak ono všechno, co tu rádcové navrhují, je myslitelný důvod, ale ten původ můýe být i zcela iracionální. Mně kupříkladu přezdívali Mamut, a vymyslel to jeden kolega, když jsem si, falešně, jak jinak, prozpěvoval "mamutí nos, neboli chobot...!. Prostě tvůrcové přezdívek bývají kreativní.

hajajaj
Díky, ale pořád nechápu Švýcara. Zaptat se jich bojím, jsem na škole nový.

hodnocení

0x

Nejsi přesný jako švácarské hodinky? :) Myslím ale že to bude opravdu světlým vzhledem, případně dialekt, neumíš německy lépe než ostatní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]