Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minulý čas prostý, minulý čas průběhový

Od: anonym0002 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám jednu malinkou prosbu. Vím, jak se tyto dva časy tvoří a také vím kdy je použít, ale jakmile mám nějaké cvičení a tam mám na výběr, jestli to zrovna bude minulý čas prostý, nebo přítomny čás průběhový, tak jsem celkem v háji... Ať dělám, co dělám, prostě ne a ne z věty rozeznat, kdy mám použít minulý průběhový a kdy minulý prostý. A tak se vás tedy ptám, nemáte pro toto nějakou pomůcku nebo tak něco? Jinak si už nevím rady... :( Děkuji za odpovědi předem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snad jsem to nepřehlédl, ale o jaký jde cizí jazyk? Tuším, že by to mohla být angličtina, ale raději to upřesněte. Pak Vám jistě někdo poradí. Zdravím!

anonym0002
hodnocení

Jeee, to jsem to ale... Omlouvám se, úplně jsem zapomněl napsat, o jaký jde jazyk. Jde o angličtinu, ale už jsem na to nějak prišel. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]