Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosil bych Vás všechny kvůli své životní lásce o překlad slova "pokračujte" do ,latinského jazyka.Děkuji František
Velmi bez záruky mi v hlavě naskakuje "pergáte"(přičemž nad "a"je vodorovná čárka, není to klasický znak pro délku), ale jistá si nejsem, ještě to zkusím ověřit a napíšu.
doplněno 06.09.09 21:54:Tak jiný vzor, a bude to "pérgitó". Omlouvám se za původní odpověď. Viz 209.85.135.132/... (na konci pod "imperative").
doplněno 06.09.09 21:56:Také viz slovnik.cz/... , tam lze nastavit latina, takhle pro rychlý překlad to stačí a v google si pak lze zadat "gramatika latina"nebo něco v tom smyslu, nemáte-li učebnice
Samozřejmě, pozapomněla jsem pozměnit... Analogií k vůbec první odpovědi je ale doufám jasné, že mi šlo o úpravu slova samotného, které jsem nedala do správného tvaru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.