Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji rychlou pomoc

Od: kalarka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Dělala jsem na potřetí maturitu z matiky, ale bohuzel neuspesne. Písemné, ustní a prakticke jsem zvladla. Ted mam moznost opakovat ctvrtý ročník, ale právě nevím jak to je. Musím opakovat yase všechno od začátku? celé znovu písemné, ustní i praktické?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

18.05.14 16:25
hodnocení

1x

Ano,celé.

Přesně jak píše "wamp". Při opakování ročníku se musí zopakovat komplet celá maturita (nic z předchozího se nepočítá). Na maturitu máte opět 1 klasický termín + 2 opravné termíny.

doplněno 18.05.14 17:40:

Předpokládám, že matiku nebudete volit? Máte na výběr mezi matikou a cizím jazykem...jestli teda nevymyslí zase nějakou změnu.

doplněno 18.05.14 17:42:

U cizího jazyka máte didaktický test + napsat 2 dopisy + ústní. V matice je sice jen test, ale neudělala jsteani při třetím pokusu...dobře si to promyslete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]