Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třídní nástěnka - nápady?

Od: micinka123* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, potřebuji udělat novou třídní nástěnku, ale nevím na jaké téma. Chci, aby to bylo zajímavé a aby se to všem líbilo. :) Děkuji za rady a snad mi někdo poradí nějaké skvělé téma. :) Děkuji! :)

doplněno 12.05.14 17:42:

Jedná se o sedmou tídu ;)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

1x

Budou prázdniny, co třeba nějaký přehled zajímavých míst a akcí, které stojí za to v létě navštívit? Něco z kultury, sportu, přírody, historická místa, UNESCO... :)

Nebo něco opřírodě, když se teď tak probouzí. Jak být šetrný k životnímu prostředí?

doplněno 12.05.14 17:54:

Nebo taky představit některá hobby - třeba geocaching, postcrossing, různé tyhle věci. :)

micinka123*
hodnocení

Přesně o těch prázdninách jsem přemýšlela :) ale o té přírodě to je dobré, jenže s tou šetrnosti jsme už kdysi nástěnku měli *nevi*

zvidavajanca*

Prosimtě, on Geocaching je tak z propagovanej, že geocacheři o další propagaci nestojí, kazí to hru.

hodnocení

1x

- Strip s aktualni glosou

- udernicke heslo

- pripomenuti hystorie vztahujici se ke kvetnu - konec valky, pripomenuti svatku matek (to uz je asi pozde), clanek o procesu s M. Horakovou, zatknuti Kajinka, bitva u Lipan, Lindberghuv prelet Atlantiku, zacatek stavby ND, podepsani Varsavske smlouvy, let Jana Kaspara, korunovace Marie terezie ceskou kralovnou...

- kvetnovou basnicku o lasce

- pripomenuti dulezitost cistis si zuby, ist ovoce a zeleninu a myt si ruce

micinka123*
hodnocení

Nakonec jsem se rozhodla na ty TIPY na výlety během prázdnin ;) Ale děkuji za jiné návrhy, klidně přidávejte další. V řpšítím roce budu dělat taky nástěnky, aspoň budu mít nějaké vzory. ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dnes začíná hudební festival Pražské jaro. Možná by to bylo téma zajímavé. Tedy, pokud ve Vašem věku už víte, o co jde. Zdravím!

festival.cz/...

hodnocení

0x

Můžeš tam dát třeba z nějakého časopisu vystříhané zajímavé články, aktuality, vtipy, hádanky. Nebo můžeš vymýšlet komix na pokračování, kdyby Tě to bavilo.

doplněno 12.05.14 18:02:

Pak ještě vtipné obrázky, které se objevily poslední dobou.

hodnocení

0x

Když ve školce předškolákům končil školní rok, děti přinesly každý dvě fotky. Nejstarší, tedy, když byly miminky a pak aktuální, nejnovější. Na jednu stranu nástěnky jsem namalovala čápa s uzlíkem v zobáku a na druhou dům s nápisem ŠKOLA. Celá nástěnka byla bledě modrá a na ni bílé obláčky s těmi fotkami. Píchala jsem špendlíky kolem fotek, abych je neznehodnotila. ;) Nástěnka se líbila opravdu hodně a všichni si uvědomili, jakou cestu urazili od miminka, až po dnešek.

doplněno 12.05.14 18:12:

:-D Také jsem tam dala svou fotku, jak nahatá pasu koníčky na kožešině a pak už jako paní v letech. :-D

doplněno 13.05.14 07:03:

Axus, vy šibale! A i ti, kdo mu dali body! No toto! *hi*

Nahatou fotku pani v letech, jak pase konicky? *smich*

hodnocení

0x

A co tam nejprve vyvěsit anketu co by si přáli spolužáci. A pak z toho vybrat to nejvhodnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]