Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji udělat novou třídní nástěnku, ale nevím na jaké téma. Chci, aby to bylo zajímavé a aby se to všem líbilo. Děkuji za rady a snad mi někdo poradí nějaké skvělé téma.
Děkuji!
Jedná se o sedmou tídu
Budou prázdniny, co třeba nějaký přehled zajímavých míst a akcí, které stojí za to v létě navštívit? Něco z kultury, sportu, přírody, historická místa, UNESCO...
Nebo něco opřírodě, když se teď tak probouzí. Jak být šetrný k životnímu prostředí?
doplněno 12.05.14 17:54:Nebo taky představit některá hobby - třeba geocaching, postcrossing, různé tyhle věci.
Přesně o těch prázdninách jsem přemýšlela ale o té přírodě to je dobré, jenže s tou šetrnosti jsme už kdysi nástěnku měli
- Strip s aktualni glosou
- udernicke heslo
- pripomenuti hystorie vztahujici se ke kvetnu - konec valky, pripomenuti svatku matek (to uz je asi pozde), clanek o procesu s M. Horakovou, zatknuti Kajinka, bitva u Lipan, Lindberghuv prelet Atlantiku, zacatek stavby ND, podepsani Varsavske smlouvy, let Jana Kaspara, korunovace Marie terezie ceskou kralovnou...
- kvetnovou basnicku o lasce
- pripomenuti dulezitost cistis si zuby, ist ovoce a zeleninu a myt si ruce
Dobrý den, dnes začíná hudební festival Pražské jaro. Možná by to bylo téma zajímavé. Tedy, pokud ve Vašem věku už víte, o co jde. Zdravím!
Když ve školce předškolákům končil školní rok, děti přinesly každý dvě fotky. Nejstarší, tedy, když byly miminky a pak aktuální, nejnovější. Na jednu stranu nástěnky jsem namalovala čápa s uzlíkem v zobáku a na druhou dům s nápisem ŠKOLA. Celá nástěnka byla bledě modrá a na ni bílé obláčky s těmi fotkami. Píchala jsem špendlíky kolem fotek, abych je neznehodnotila. Nástěnka se líbila opravdu hodně a všichni si uvědomili, jakou cestu urazili od miminka, až po dnešek.
Také jsem tam dala svou fotku, jak nahatá pasu koníčky na kožešině a pak už jako paní v letech.
Axus, vy šibale! A i ti, kdo mu dali body! No toto!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.