Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fyzikální úloha od paní ředitelky

Od: hrubiss odpovědí: 6 změna:
Kde se vzala energie: •k rozsvícení stolní lampy? •k rozsvícení baterky?
Fyzikální princip...
Grafické ztvárnění cesty elektrické energie.
Všem děkuji moc za pomoc, já absolutně nevím, jak na to.
zámek
hejkal uzavřel tuto otázku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Z elektrické sítě a z baterií různého typu, že ano. Vše se dá n intu najít.

hodnocení

0x

To není úlofa fyzikální. Je to úloha vyžadující přemýšlení.

hodnocení

0x

Je mi líto a rodiče a společnost musí plakat, když si uvědomíme, že tazatel disponuje internetem a výpočetní technikou a takovéto základy fyziky, resp. elektrotechniky nezná. Buďto ve škole spí, nebo si z učebnic dělá vlaštovky a pouští si je po větru ... nebo nevím ... Kdyby ty učebnice skutečně v rozpoložení mysli spálil, tak s trochou fištronu na internetu toho najde tolik, co ani pro zpracování úkolu nestráví.

Neznám věk tazatele, ale před cca 55 lety většina 10-14 letých kluků to znala. Ovšem výdobytkem techniky pro nás byl např. jen bzučák - jakoby simulátor telegrafu pro přenos morseovky, ale bez znalosti fungování elektrického obvodu bychom si ani neškrtli.

dedekzechcanejz
hodnocení

Víš co tvl? Chtěl bych tě vidět v našem věku,v našem městě, v naší škole s naši zas*ranou učitelkou a ještě to, co je zarážející je to, že tj ředitelka. Naučí nás totální hovno ku*va. Odvyklada si tam nekomu/nikomu ty věty, co má naučený nazpaměť a tj vše, neprodá nám to, neudělá nic pro to, aby nás to trochu zaujalo, testy musíme opisovat z knížky odkud je bere, jinak bychom byli v p*deli. Kdyby jsi tohle s někým takovým zažil, tak teprve někoho sud dop*dele zku*veny...a chtěl jsem s tím pomoct a ne aby jsi tady kecal s*acky.diky:))
výtka
Upozornění od sys hejkal 11. 05. 2014 21:53:17
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick. Hulváty tady netrpíme...
S tímto Vaším přístupem, pokorou a hlavně slušným slovníkem..
Se zde každý přetrhne..aby Vám pomohl.

A co jako? My jsme fasovali učebnice před prázdninami a nějakou tu fyziku jsem měl v pohodě nastudovanou ještě před začátkem školního roku. A učebnice chemie jsem sehnal v páté třídě a do devítky mi nikdo nic vykládat nemusel.

Kde je problém?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]