Nejste přihlášen/a.
Ahoj Nebuď smutná a nepropadej panice.V životě nás prostě pronásledují takové zkoušky,že se ti ve tvém věku o nich ještě ani nezdá...Musíš si začít více věřit,a tam je ten počátek všeho.Začni trénovat na svém zdravém sebevědomí!Čím více budeš o věcech přemýšlet jako o předem nezdařilých,tím více se k tobě budou poutat.Říká se tomu zákon přitažlivosti.A ten funfuje...
A pocit,že máš deprese,není ten správný.Deprese vypadá mnohem hůře,to mi věř
Jako dyslektička jsi využila zvýhodnění u maturity? Žáci se speciálními vzdělávacími potřebami (specifické poruchy učení a ostatní tzv. SPU-O) mají u maturit výhody (delší čas na maturitu z češtiny, tolerance určitých chyb souvisejících s dyslexií apod)
Pro přiznání SPU-O musíš mít potvrzení z pedagogicko-psychologické poradny. Podrobnější infor/...
Jsi si jistá, že s dislexií dokážeš vystudovat lékařskou fakultu? Mám trochu pochybnosti, na medicíně musíš hodně číst a učit se nazpaměť -- nebudeš mít problém se čtením většího množství textu s latinskými názvy?
Didakťáky nejsou o češtině, ale spíše o nějaké všeobecné znalosti. Třeba takové čtení grafů.
Přijde mi divný, že nemáš problém se učit a číst, ale najít informaci v textu ano.
Jinak - neřeš to. Uč se na ústní, co je napsný už nezměníš. I s testem psaným z září máš šanci pokračovat dál na školu. A co té doby času na něčem zapracovat a mít aspoň na potřebné minimum.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.