Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Životopis- uvádět i nedostudovanou školu?

Od: blazenka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, mám malou prosbu. Píšu životopis (asi tak po x-té v životě) , ale nějak jsem zapomněla jestli se i nedostudované školy do Cv uvádějí.

Jde mi konkrétně o vš, po maturitě jsme na jednu nastoupila- nedodělala. Tak jsem šla jinam, jenže tady to taky nevypadá na úspěch.

Mám je tam uvést?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Dal bych to tam do poznámek. Případně existuje i online generátor životopisu. cybermagefroll.pi/...

cybermagefroll*

Myslím v položce Vzdělání - Doplňující informace

guess*
hodnocení

0x

Když jsme se učili psát kdysi životopis, tloukli nám do hlavy, že čím víc, tím líp. Uveď je. :)

xcertx
hodnocení

0x

Pozor! S nedostudovanou skolou v podstate uvadite svuj neuspech! Povinnost ji tam uvest neexistuje a dvema semestry nejake fakulty stejne nikoho neohromite. Melo by to smysl v opravdu vyjimecnych pripadech, kdy slo o skolu jejiz obor je shodny s praci o niz se uchazite a k ukonceni studia doslo tesne pred absolvovanim a ne z vasi viny coz je nutno uvest. Ve vetsine pripadu nema smysl nedokoncenou skolu uvadet a muze to spise uskodit.

No to je sice do jisté míry pravda, ale myslím, že je daleko horší mít v životopisu několikaměsíční nebo i několikaleté mezery, kdy se asi nedělo NIC, než uvést od-do studium na škole.

personalista

Tak to já si myslím, že lepší je nemít v životopise NIC, než sbírku profesních neúspěchů.

xcertx

Personalisty a výběrové komise zajímají spíš vaše dosažené kompetence, než co jste dělala před třemi lety na jaře. Pokud navštěvujete tři semestry VŠ a potom pro neschopnost vyletíte, je to jen a pouze ztracený čas, tedy jako kdybyste nedělala nic.

hodnocení

0x

Nedokončená VŠ je nic,promarněný čas,peníze,nervy své i svých rodičů...Takže se může do životopisu napsat,ale je to jen prozrazení na sebe,že jsem byla v něčem neůspěšná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]