Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám malou prosbu. Píšu životopis (asi tak po x-té v životě) , ale nějak jsem zapomněla jestli se i nedostudované školy do Cv uvádějí.
Jde mi konkrétně o vš, po maturitě jsme na jednu nastoupila- nedodělala. Tak jsem šla jinam, jenže tady to taky nevypadá na úspěch.
Mám je tam uvést?
Dal bych to tam do poznámek. Případně existuje i online generátor životopisu. cybermagefroll.pi/...
Pozor! S nedostudovanou skolou v podstate uvadite svuj neuspech! Povinnost ji tam uvest neexistuje a dvema semestry nejake fakulty stejne nikoho neohromite. Melo by to smysl v opravdu vyjimecnych pripadech, kdy slo o skolu jejiz obor je shodny s praci o niz se uchazite a k ukonceni studia doslo tesne pred absolvovanim a ne z vasi viny coz je nutno uvest. Ve vetsine pripadu nema smysl nedokoncenou skolu uvadet a muze to spise uskodit.
No to je sice do jisté míry pravda, ale myslím, že je daleko horší mít v životopisu několikaměsíční nebo i několikaleté mezery, kdy se asi nedělo NIC, než uvést od-do studium na škole.
Tak to já si myslím, že lepší je nemít v životopise NIC, než sbírku profesních neúspěchů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.