Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamená? AJ-CZ

Od: mata97* odpovědí: 7 změna:

Ahojky, mohla bych se zeptat, jestli by tohle někdou neuměl perfektně přeložit? Já rozumím jenom úsekům, celku ne. :(

Whenever you may need her most your Angel will be there for she has got a special task TO KEEP YOU IN HER CARE.

Jako: Kdykoliv budeš potřebovat tvůj anděl má speciální úkol: ZACHOVAT JEJÍ PÉČI.

Já vím 1000000% špatný překlad :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

ahojky, já bych to přeložila: kdykoli budeš svého anděla potřebovat, bude tu pro tebe, protože jeho hlavním úkolem je starat se o tebe...

mata97*
hodnocení

Jůůů, konečně nějaká hodná duše...děkují :D

není zač :) ...hlavním posláním tvého anděla je opatrovat tě... :)

mata97*
hodnocení

Anooo ♥ *srdce* asi jste anděl vy. :D :))

mata97*
hodnocení

komunikace vázne...:DD

mata97*
hodnocení

Možná to velkým písmem bude: UCHOVÁ TĚ VE SVÉ PÉČI...:D

lmgify
hodnocení

0x

Kdykoliv ji budes nejvice potrebovat, tvuj Andel ti bude k dispozici, protoze jejim zvlastnim ukolem je STARAT SE O TEBE (doslova "udrzovat te v jeji peci").

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]