Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Mám takový dlouholetý problém se svou výškou. Vždy jsem byla nejmenší ze třídy, což zatím žádný problém nebyl... jenže teď jsem v 8. třídě a měřím okolo 153 cm a už moc nerostu. Bojím se, že když přejdu na střední školu, že nebudu zapadat, hlavně co se týká mé výšky. Bojím se, že se mi budou všichni posmívat, že jsem malá, atd. Už teď si připadnám tak na šesťačku, možná i míň... Nevím co mám už dělat, je ta má výška vůbec normální? A máte nějaké nápady jak urychlit růst nebo něco takového? Děkuji za odpovědi
anonym7
Viz Napoleon - taky trpaslík, ale směje se mu jen málokdo. Výška je jen jedna věc ze spousty dalších, máš jí danou od přírody tak to neřeš. Má svoje nevýhody, ale i výhody.
To je jen fama, ze Napoleon byl maly. Meril stejne jako prumerny Francouz te doby. Na Googlu se da najit spousta zdroju - viz treba tento. Uvadi se, ze meril mezi 168-170cm.
Spousta znamych, slavnych a bohatych hollywoodskych herecek je jeste mensi nez ty a rozhodne nemam pocit, ze by kvuli tomu byly mene zadanejsi nez jejich vyssi kolegyne. Mozna prace naopak
Navic je velka sance, ze jeste vyrostes. Mozna uz ted pres leto.
Prumerna vyska zen v USA je 5-3 a 5-4 (161-163cm), ale souhlasim s tim, ze to belochum dost snizuji Hispanci, kteri jsou obecne mensi.
Dalsi seznam herecek, ktere jsou male (153cm = 5-1 [5 stop a 1 palec]). 1 palec = 2,5cm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.