Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mnohočleny vysvětlení

Od: rewg odpovědí: 4 změna:

Zrdravím. Bereme ve škole látku mnohočleny. Počítám Bělouna - kapitolu, kde se pracuje s mnohočleny a zasekla jsem se. Vzroce pro úpravu výrazů umím a vytýkat také (závorky, postupné) a násobit, dělit taky zvládám, ale nechápu jak spočítat následující přkílady. Co se po mně v 50. cvičení chce? Jak na to? A ještě nechápu další věci: jak zjednodušit příklady v 51. cvičení první příklad (a) zvládnu, ale jak na zbytek?

Sice jsem psala, že s mnohočleny dokážu počítat(násobit, vytýkat.. atd), ale zvládám pouze příklady v pracovním sešitě, Bělouna moc nechápu. Hledala jsem na internetu a jsem zoufalá, pomohl by mi prosím někdo? tak abych to pochopila..děkuju moc :)

Mnohočleny vysvětlení

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

andrea*
hodnocení

3x

Tady kdyžtak postup ;).

Mnohočleny vysvětlení #2

hodnocení

2x

Ve cv. 50 jsou zadané dva příklady a ty je máš oba spočítat a rozhodnout, jestli jsou jejich výsledky stejné

U příkladů 51 c-d použij vrorec A^2-B^2 ... A=3+y...B=y+3

rewg
hodnocení

Moc vám děkuju. Snad to už zvládnu, vážím si to :)

andrea*

Rádo se stalo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]