Dobrý den, dostala jsem v pololetí 5 z češtiny, ta profesorka mě prostě nenávidí , stejně tak spolužák ji dostal. A teď nám profesorka tvrdí ať za ní přijdem na přezkoušení z celého prvního pololetí. Mně se to zdá jako kravina, vždyť je to první pololetí, co myslíte? Děkuji...
První pololetí není třeba opravovat. Opravné zkoušky se nedělají.
Nicméně pokud ti to řekne, tak by si nějakou snahu projevit měl a ne řešit "svoje práva" a "na co učitel nemá právo". Pokud se ti postup nelíbí, zdá chybný - zajdi za ředitelem školy (jeho zástupcem).
kravina nekravina, asi budeš muset udělat, co říká profesorka. A neřešit jestli tě nenávidí nebo ne. Já bych to spíš viděla na to, že tě tzv. "nemusí" než nenávidí. Ale to je jedno.
Pětka v pololetí nic na vysvědčení nemění, záleží ale na tom, jaké známky máte ve druhém pololetí, jestli se profesorka nerozhoduje o tom, co vám dá na konci roku. Jak jste na tom? hrozí zase pětka? Pořád je lepší se nechat vyzkoušet teď než celé prázdniny čekat a učit se na reparát...
martiemik
Děkuji za odpověď. Teď mi vychází za tři. Známka ze zkoušení z celého prvního pololetí by se prý započítala do druhého. Tak nevím. Nechci si ji ještě znepřátelit tím, že to budu řešit s ředitelem. Tak jako tak - toho všeho učení je teď fakt dost, přijde mi trapné vyžadovat za běžného chodu přezkoušení z celého pololetí. No nic.
Přeji hezký den. Zkoušet vás může z celé probrané látky, posypte si hlavu popelem, sklapněte a domluvte si přezkoušení. Kupte kytku a jděte, jděte sama, spolužák ať jde také sólo a uvidíte, že nic hrozného to nebude. Držím palce, dejte vědět jak to dopadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.