Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradil by mi někdo, jak mám postupovat dále? Mám vymodelovanej plášť, a chtěl bych do něj zavést trubku, která se ořízně na horní a na dolní straně viz výkres...potřeoval bych s tímhle poradit...děkuji za rady
průměr pláště je 395-a výkresu to není. děkuji za rady
Pokud nemas k dispozici cely vykres a tedy ani nevis presnou pozici trubek, ale vis, ze prumer plaste je 395mm, pak mas meritko.
Staci si vytisknout to co mas, presnym pravitkem si zmerit prumer plaste na papiru a pomoci 395mm si trojclenkou dopocist pozici trubek. Cim vetsi si to vytisknes, tim presneji to nameris. Zaokrouhlis na celou nejblizsi sifru a velmi pravdepodobne se trefis.
Mozna presneji to pujde jeste treba umistenim obrazku co mas napr. do AutoCADu, na osy si nakreslit cary a opet pomoci meritka propocitat jejich vzdalenost.
doplněno 28.04.14 18:22:oprava: cifru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.