Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Model inventor

Od: jirkm* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, poradil by mi někdo, jak mám postupovat dále? Mám vymodelovanej plášť, a chtěl bych do něj zavést trubku, která se ořízně na horní a na dolní straně viz výkres...potřeoval bych s tímhle poradit...děkuji za rady

průměr pláště je 395-a výkresu to není. děkuji za rady

Model inventor

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Udelej trubku dovnitr a orizni ji vnitrnim prumerem toho hlavniho valce.

jirkm*
hodnocení

no jo, ale jak poznám kolik je je vzdálenost od středu toho pláště k ose té trubky?

jirkm*
hodnocení

mám tenhle model pláště a co by jsi mi do porušil dál?

Model inventor #2
paw*

Ten horni obrazek je hlavne svarovaci. Prumer 395, tam nevidim, ale kousek obrazku chybi. Doporucoval bych kreslit dalsi casti, u kterych znas rozmery. Kdyz nebudes znad vzdale nosti tech bocnich trubek, tak to nejak odhadnes a mas to.

hodnocení

0x

Pokud nemas k dispozici cely vykres a tedy ani nevis presnou pozici trubek, ale vis, ze prumer plaste je 395mm, pak mas meritko.

Staci si vytisknout to co mas, presnym pravitkem si zmerit prumer plaste na papiru a pomoci 395mm si trojclenkou dopocist pozici trubek. Cim vetsi si to vytisknes, tim presneji to nameris. Zaokrouhlis na celou nejblizsi sifru a velmi pravdepodobne se trefis.

Mozna presneji to pujde jeste treba umistenim obrazku co mas napr. do AutoCADu, na osy si nakreslit cary a opet pomoci meritka propocitat jejich vzdalenost.

doplněno 28.04.14 18:22:

oprava: cifru

jirkm*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]