Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy se má poslat?

Od: nikina odpovědí: 4 změna:
Zdravim , mam dotaz ohledne odvolani.. ono se ma pry poslat do 3 pracovnich dnu od toho, co mi prijde dopis o neprijati .. je to tak? Ja uz to vim z webu skoly,ze jsem neprijata.. tak jestli to muzu podat drive , nez mi ten dopis prijde? Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tak ono dokud vám dopis nepřijde, tak asi není proti čemu se odvolávat. nicméně třeba kamarádka to vyřešila tak, že si jde dneska osobně vyzvednout do školy dopis o nepřijetí + tam rovnou odevzdá odvolání.

myse*
hodnocení

0x

Určitě to pošli - kdo dřív přijde, ten dřív mele! Jestli můžeš, odnes to tam raději osobně (nebo rodiče)

zvidavajanca*

Jo, pokud poslední pod čarou podá odvolání jako první, je přijat jo? No to teda ne. Myslím, že postup je dán - pěkně odshora.

myse*

Jo, má to asi logiku. ale v tom případě tedy čekají až uplynou ty tři prac. dny pak několik dní na další poštu a pak to vezmou odzhora kdo se odvolal?

škola kam se ted dostala dcera to dělá tak, že když se uvolní místo "nad čarou" tak prý volají podle pořadí těm pod čarou, jetli mají zájem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]