Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2. kolo přijímačekD

Od: gffdrtetgzh odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, kdyby mě nevzali na školu..tak je ještě nějaké druhé kolo a to je co? Jakou mám šanci se tam pak ještě dostat? Protože když se uvolní místo (ti co byli přijatí půjdou na druhou školu) tak se nabírají ti pod čarou? Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ddff
hodnocení

A kdyby mě vzali na jednu školu..ale já bych chtěla na tu druhou kde mě nepřijali..znamená to,že musím na tu první?

myse*

nemusíš. Nic nemusíš. Ale je to jednodušší. Každopádně podejte odvolání (rodiče) na tu školu, kterou chceš a tu druhou si nechte v záloze. Záleží na tom, na jakém místě "pod čarou" jsi byla - jestli na tebe dojde řada či nikoli. Podle mne tak do 10. místa to má smysl, pak bych šla na tu, kam mě vzali...

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Pokud chceš uvažovat o přijetí pod čarou, tak je třeba podat odvolání, do tří dnů! Žádná automatika v tom není!

Kam tě nepřijali, tam nemůžeš, to je jasný, ne?

Jinak školy, které nenaplní třídy pořádají druhé kolo. Zdaleka ne všechny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]