Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Potřeboval bych,abyste mi sem napsali nekolik vzorecku na obecnou rovnici primky a dalsi vzorecky na primku.
Mame zitra z toho psat ale ja nevim ty vzorce a na google jsem hledal ale tam je vsechno strasne moc slozite co tam davaji lidi to pocitaji neco na vysokych skolach proste nejaky haluz.
diky za ty vzorecky a jestli ma nekdo nejake priklady oscreenujte je treba ze sesitu diky
Dobrý den, když jsem chodil do školy, tak internet ještě nebyl na světě. Všechny vzorce jsem našel v učebnici nebo jsem si je zapsal při výkladu učitele. Podíval jste se do učebnice a opravdu tam vzorečky nejsou? Ani ve Vašem sešitě? Možná by to bylo rychlejší, než jen prohledávat internet. Zdravím!
doplněno 22.04.14 20:43:No dobře. Takže, zítra něco píšete z učiva, které není v učebnici. Jo, už tomu rozumím. Zajímavé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.