Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Body ve SCIO testech

Od: dfhj odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jak je to u bodování? Za každou špatnou odpověď se odčítají body nebo ne? Dnes jsem testy psala a kvůli tomu jsem netipovala a neryskovala, ale kamarád mi napsal že o odčítání nic neví ..tak jak to je?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To odčítání je nastavené tak, aby při naprosto náhodném tipování byla pravděpodobnost zisku stejná jako pravděpodobnost ztráty, ale pokud tipujete aspoň trochu fundovaně (třeba když jste schopna jednu odpověď s jistotou vyloučit), statisticky tak přeci jenom můžete na tipování vydělat

zajixxx*
hodnocení

0x

Vždy to bývá uvedeno na testu - většinou na první, druhé stránce... Vzpoměnte si, určitě jste to četla...

jhhf
hodnocení

Právě, že si nevzpomínám, že by tam něco bylo..:(

ano, odečítá se, více v tabulce

" Abychom omezili tipování odpovědí, odečítáme za chybně vyřešené úlohy část bodu v závislosti na počtu nabízených odpovědí v řešené úloze takto: 1/3 bodového hodnocení u úlohy se čtyřmi možnostmi a 1/4 bodového hodnocení u úlohy s pěti možnostmi"

doplněno 23.04.14 14:19:

poradce " axus" sepsal statistiku v dotazu SCIO --- kdy se v/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]