Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturita

Od: nckelly odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych pomoc. Dělala jsem před 3 rokama maturitu na Pedagogické škole v Liberci a neudělala jsem jí z matematiky. Rozhodla jsem se jít znovu na Pedagogickou školu ale do Nové Paky a teď jsem zjistila, že mě učitelka nepustí z Anglického jazyka k maturitě. Určitě to chci zkusit ještě v září s tou maturitou ale nevím. Neviděla jsem angličtinu 3 roky, tak je to pro mě velmi těžké i když chodím na doučování. Potřebovala bych poradit, kde si dodělat maturitu, abych měla stejný obor a aby to bylo dálkově... Jsem zoufalá, tak vám velmi děkuji za odpověď.

výtka
Upozornění od sys strejc 22. 04. 2014 14:28:44
Nezákládejte novou diskuzi, poračujte v původní!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Než nad školou bych se zamýšlela nad vaším přístupem.

Matematiku jste neudělala - vzdala jste ji,

Angličtinu jste nesplnila, neumíte ji.

Z čeho chcete maturitu dělat?

Škola dálkově vám moc nedá, je třeba na tom dělat sama, máte na to?

Matematika mi přijde opravdu směšně jednoduchá (ony i ty SCIˇO přijímačky na střední jsou těžší!).

nckelly
hodnocení

Mě ta matematika přišla docela těžká, neudělalo to hodně lidí. Takže mi radíte, ať jdu znovu?

zvidavajanca*

"neudělalo to hodně lidí" - záleží proč si matematiku zvolili - protože jedna část je lepší než tři? Tohle není argument.

A 33% na projítí - vždyť za 50% se dává u testů za 5. Hranice je tady hodně nízko.

Já vám radím, to už asi s vaším přístupem ani nezkoušet, protože "3 roky jsem to neviděla" ukazuje váš zájem a to, že čekáte, že to bude bez práce - ani omylem.

hodnocení

0x

Vše je o vašem přístupu ke studiu. Bez opakování posledního ročníku sš lze dodělat maturitu 5 let od ukončeného posledního ročníku sš. Máte 3 pokusy - 1 řádný a 2 opravné termíny

Pokud se vám nepodaří odmaturovat v žádném ze 3 termínů, je nutné zopakovat poslední ročník sš a máte opět možnost 3 pokusy o maturitu. Taky je nutné zopakovat poslední ročník sš, pokud vám od posledního ročníku sš uběhlo těch 5 let

Dálkové studium je postavenené na samostudiu. Obor pedag. lyceum jsem dálkově nenašla, takže nebude

obor předškolní a mimoškolní pedagogika - Hradec Králové highschool.cz/...

doplněno 22.04.14 12:24:

popřemýšlejte o aktivním studijním přístupu, začít se učit...pak šanci máte...samo to nepůjde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]