Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matematický klokan 2014 - cvrček

Od: lubro® odpovědí: 8 změna:

Soutěž Matematický klokan se již konala v rámci ČR dne 21. března 2014. Soutěž v kategorii Cvrček byla určena pro žáky 2. a 3. ročníku ZŠ a konkrétní soutěžní test obsahoval 18 úloh. Uplynul tedy cca jeden měsíc od dané soutěže a rád bych sehnal těch 18 otázek (úloh) v kategorii Cvrček pro dítě k procvičení. Alias teď už by to nemělo být logicky žádné tajemství jako když to někdo chce před soutěží...Dá se to někde sehnat? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

letošní jsem na stránkách klokana ještě neviděla, ale mají tam sborníky až do loňského roku, takže i ten letošní se taky určitě časem objeví.

matematickyklokan.net/...

jinak letošního cvrčka má můj kluk ve škole v portfoliu, klidně bych oskenovala, ale pochybuji, že si vzpomene a přinese ho domů *nevi*

hodnocení

Byl bych rád, kdyby si kluk náhodou vzpomenul, přinesl ho domů a šlo to naskenovat + poslat mi na email. O těch minulých sbornících včetně r. 2013 vím, ale měl bych opravdu zájem o ten poslední z r. 2014 - konkrétně ty úlohy z Cvrčka.

OK, instrukce o přinesení jsem předala... ale za výsledek neručím.

hodnocení

Za zkoušku nic nedáme...Kdyby to ale vyšlo, prosím o zaslání na email: lubro@seznam.cz Díky předem

hodnocení

Jinak už nikdo nemá možnost sehnat dané úlohy 2014 v kategorii Cvrček?

Cvrčka dneska děti donesly. teď nemám čas, ale večer oskenuju.

hodnocení

Diky moc za zasíani na email!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]