Nejste přihlášen/a.
Soutěž Matematický klokan se již konala v rámci ČR dne 21. března 2014. Soutěž v kategorii Cvrček byla určena pro žáky 2. a 3. ročníku ZŠ a konkrétní soutěžní test obsahoval 18 úloh. Uplynul tedy cca jeden měsíc od dané soutěže a rád bych sehnal těch 18 otázek (úloh) v kategorii Cvrček pro dítě k procvičení. Alias teď už by to nemělo být logicky žádné tajemství jako když to někdo chce před soutěží...Dá se to někde sehnat? Děkuji
letošní jsem na stránkách klokana ještě neviděla, ale mají tam sborníky až do loňského roku, takže i ten letošní se taky určitě časem objeví.
jinak letošního cvrčka má můj kluk ve škole v portfoliu, klidně bych oskenovala, ale pochybuji, že si vzpomene a přinese ho domů
Byl bych rád, kdyby si kluk náhodou vzpomenul, přinesl ho domů a šlo to naskenovat + poslat mi na email. O těch minulých sbornících včetně r. 2013 vím, ale měl bych opravdu zájem o ten poslední z r. 2014 - konkrétně ty úlohy z Cvrčka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.