Nejste přihlášen/a.
0x
Postup je následující.
1. Dostaneš nebo vyřízneš obdélníkový kus kovu.
2. Provedeš seříznutí hran.
3. Naměříš středy orvorů a předvrtáš je.
4. Vyvrtáš správnou velikost děr
5. Spodní dvě díry rozšíříš do potřebné velikosti a hloubky
6. Vypiluješ nebo vyřízneš drážku u horního otvoru.
Hodně záleží jaké nářadí je k dispozici.
doplněno 21.04.14 09:22:Ten nákres mi připadá jako kovová součást, tak by to moření mělo vypadnout.
0x
1/ v řezárně nařezat materiál včetně přídavků na obrábění
2/ ofrézovat materiál na čistou výšku, šířku a délku
3/ ofrézovat sražení hran
4/ frézou nebo protahovačkou vytvořit drážku nahoře
5/ důlčíkem označit pozici otvorů
6/ na vrtačce předvrtat otvory
7/ na vystružovačce vystružit otvory
8/ záhlubníkem vytvořit zahloubení pro hlavu šroubu
9/ mořit a lakovat a nechat uschnout.
doplněno 21.04.14 09:02:teď vidím že před tím 9/ mořit a lakovat by měl být ještě jeden bod - vzhledově obrousit a odjehlit
doplněno 21.04.14 09:49:pro příště a pro ty, co nevědí : moří se i kovové součástky.
Promiňte páni rádci, ale za takové postupy které tady radíte, se na průmce dává a dostává pětka.
Dostal tazatel HESLOVITĚ to, co chtěl? Dostal nejen ode mne. Dokonce dostal poučení i pro jiné případy.
Na co chodí tazatel do školy, případně na praxi? Na co má knihy, sešit s poznámkami, internet, MOZEK?
Nepotřebuje!
Protože spoléhá na to, že to někdo vyřeší za něj, že ho někdo povede pěkně za ručičku.
Mnozí z nás na poradně nemáme rádi přímé vypracování úloh. Ovšem dost často je tolerujeme. Většinou se snažíme tazatele navést na správnou cestu a pomoci mu k vlastnímu řešení. Zvláště, když je vidět, že má chuť a že mu to přesto nejde. Je to i tento případ?
Podle mne si tu špatnou známku zaslouží někdo jiný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.