Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijímací zkoušky

Od: lili65* odpovědí: 4 změna:
Ahoj, blíží se prijimacky,mohu se zeptat na váš názor, je lepší si věřit a říkat si, že to vyjde, nebo si spíš říkat, že to asi nevyjde? Vím, trochu hloupá otázka, ale záleží mi na ní a pomůže co si mám o těch prijimackach myslet, díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že to vyjde :). Co jiného si chceš myslet? Chceš to předem vzdát s tím, že to stejně nevyjde? ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, udělejte maximum v té přípravě na zkoušky a pak si věřte. Nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko - to je takové pořekadlo. Nejdříve musíte zvládnout zkoušky a pak i doufat, že se na školu dostanete. Moje neteř se dostala na poprvé na prestižní filmovou školu (vysokou) - u zkoušek jich bylo asi 200 a dostalo se jich 14. Ona tomu věřila a vyšlo to.

Když tomu nebudete věřit, tak ztratíte motivaci a ani zkoušky třeba neuděláte. Zdravím!

eulalie*
hodnocení

0x

Věř si a vyjde to

hodnocení

0x

Nejde o to bezhlavě věřit, ale věřit tomu, že jsem udělal maximum a už to tolik nezáleží na mě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]