Nejste přihlášen/a.
ahojte, prosím může mi někdo pomoci s úkolem do tech,kreslení?byl jsem dlouho nemocný a musím do čtvrtku odevzdat něco co prostě je pro mě noční můra! moc prosím díky!
upřesni. je mnoho způsobů technického kreslení: strojnické, stavařské, elektrotechnické /instalace, schémata elektronických zařízení/, atd. atd. Také záleží na typu školy. Nech si pomoci i strýčkem Gůglem, najdeš spousty různých pomůcek od jednoduchých pro začátečníky, až po složité sestavy. Zkus pro začátek do vyhledávacího řádku v googlu zadat "technické kreslení" a už můžeš listovat a hledat.
Ach tak... Autodesk Inventor.. určitě jste ho ve škole používali a ostatní spolužáci to jistě umějí a určitě ti poradějí nejlépe a cíleně. Pokud se chceš probíjet sám, možná ti pomůže skriptum Žďárská, Řezníček; Autodesk Inventor Series 7; SPŠ a SOU Trutnov; 2003; má 97 stránek různých řešených úloh i s ilustracemi a vysvětlením. Možná ji ve škole používáte, je fakt dobré.
No pokud jsi byl opravdu nemocný, tak požádej učitele o losunutí termínu odevzdání práce.
Inventor si od tebe rozhodně stahovat nebudu. Za první bych to mohl stahovat i týden a za druhé si nebudu "zasírat" počítač novým programem, který ani nepotřebuju.
Zkus nepsat v hádankách a raději napiš konkrétně, co potřebuje nakreslit a vymodelovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.