Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úkol do technického kreslení

Od: rad01 odpovědí: 7 změna:

ahojte, prosím může mi někdo pomoci s úkolem do tech,kreslení?byl jsem dlouho nemocný a musím do čtvrtku odevzdat něco co prostě je pro mě noční můra! moc prosím díky!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

A s cím konkrétně ti máme poradit?

rad01
hodnocení

Mám zadání, tabulku jsem vypočítal (podle parametrů), potřeboval bych prosím, kdyby mi někdo mohl pomoci vymodelovat v invertoru 2014 určitý model podle mých vypočtených parametrů. Pokud by byl někdo ochoten mi pomoci, zašlu mu i svou školní verzi na kraslení, díky.

host*
hodnocení

0x

upřesni. je mnoho způsobů technického kreslení: strojnické, stavařské, elektrotechnické /instalace, schémata elektronických zařízení/, atd. atd. Také záleží na typu školy. Nech si pomoci i strýčkem Gůglem, najdeš spousty různých pomůcek od jednoduchých pro začátečníky, až po složité sestavy. Zkus pro začátek do vyhledávacího řádku v googlu zadat "technické kreslení" a už můžeš listovat a hledat.

rad01
hodnocení

jsem totiž úplě vedle a času mám málo!

host*
hodnocení

0x

Ach tak... Autodesk Inventor.. určitě jste ho ve škole používali a ostatní spolužáci to jistě umějí a určitě ti poradějí nejlépe a cíleně. Pokud se chceš probíjet sám, možná ti pomůže skriptum Žďárská, Řezníček; Autodesk Inventor Series 7; SPŠ a SOU Trutnov; 2003; má 97 stránek různých řešených úloh i s ilustracemi a vysvětlením. Možná ji ve škole používáte, je fakt dobré.

rad01
hodnocení

děcka prosím prosím...nechci to zadarmo!

hodnocení

0x

No pokud jsi byl opravdu nemocný, tak požádej učitele o losunutí termínu odevzdání práce.

Inventor si od tebe rozhodně stahovat nebudu. Za první bych to mohl stahovat i týden a za druhé si nebudu "zasírat" počítač novým programem, který ani nepotřebuju.

Zkus nepsat v hádankách a raději napiš konkrétně, co potřebuje nakreslit a vymodelovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]