Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalkulačka na přijimací zkoušky

Od: sadf odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Dostal jsem pozvanku na přijimací zkoušky z matematiky.Mám povolen kalkulátor,který je bez grafického režimu,bez možnosti úpravy výrazů a řešení rovnic.Trochu to nechápu.Mohli byste mi prosím poradit jaký?Děkuji

Můj kalkulátor je tenhle : kalkulacky.heureka.cz/...

Školní,který bych si mohl půjčit: kalkulacky.heureka.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

obě kalkulačky je možno použít

doplněno 31.03.14 16:14:

tak pardon, ta SENCOR se tváří, že umí počítat rovnice, takže ta by být neměla. CASIO není problém

sadf
hodnocení

Děkuji za rychlou odpověd.V návodu Casio je napsáno:Můžete si zvolit až 9 proměnných,nejsou ty proměnné rovnice?

zvidavajanca*

Nejsou, jsou to místa v paměti, kam si můžeš uložit nějaké číslo.

myse*
hodnocení

2x

s tou první bys mohl mít problém. Vezmi si nějakou obyčejnou bez funkcí...

zvidavajanca*
Obycejnou uplne ne. Na prijimackach z M uz muze byt sinus, gosinus. Pripadne mocniny a odmocniny.
Doporucuji si od Casia nastudovat dobre navod. Ma skvele vychytavky, co tyce zapisu a prevodu ruznych tvaru. Muze se hodit.

vanil*
hodnocení

Nakonec jsem napsal výrobci.Jak Sencoru tak Casia.Odepisoval jeden a ten samej člověk,napsal,že to splnuje a nic víc.Doufám,že má pravdu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]