Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vedení oprav,zkoušek bez pracovní smlouvy???

Od: p.d. odpovědí: 3 změna:
Ahoj všem, manželka byla na základní škole zaměstnána po dobu mateřské jako záskok. Zápočtový list dostane 30.06.2006 a přesto ředitel školy chce, aby prováděla konzultace o prázdninách k opravkám které jsou koncem srpna a také potom u opravek byla. Bohužel to není možné z důvodu její nové práce a také přece už tam nebude zaměstnaná..! tak se ptám musí tam jít a riskovat vyhazov z nové práce? a to nepočítám v tomto případě dobrovolnost..děkuji za radu..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
On to chce? No já nevim nejsem sice odborník ale pokud pro ně pracuje do 30.6. tak by po ni neměli nic požadovat, jasně může ji požádat a dát ji to písemně jako nevim co,ale dožadovat se toho? Podle mě žádnej nárok,zvláště pokud má jiné místo a časově to třeba nesedí...ale ať se vyjádří někdo povolanější *tuc*
al bunda*

Tak to je naprosto přesné. Jestli končí 30.06. pak KONČÍ! Neexistuje nic, co by ji mělo donutit pokračovat dál a ještě zadarmo. Je jen její dobrá vůle, zda se bude dál angažovat, či nikoli. Já bych to nedělal.

Skvělý den přeji.

šťastná*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Souhlasím s ostatními poradci. Jestliže byla pracovní smlouva uzavřena na dobu určitou do 30.06., pak tedy ani o den déle!

Pro jistotu si přečtěte tu předmětnou pracovní smlouvu, zda Vám neuniklo něco, na jehož základě má ředitel právo to požadovat.

Hodně štěstí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]