Ahoj všem, manželka byla na základní škole zaměstnána po dobu mateřské jako záskok. Zápočtový list dostane 30.06.2006 a přesto ředitel školy chce, aby prováděla konzultace o prázdninách k opravkám které jsou koncem srpna a také potom u opravek byla. Bohužel to není možné z důvodu její nové práce a také přece už tam nebude zaměstnaná..! tak se ptám musí tam jít a riskovat vyhazov z nové práce? a to nepočítám v tomto případě dobrovolnost..děkuji za radu..
On to chce? No já nevim nejsem sice odborník ale pokud pro ně pracuje do 30.6. tak by po ni neměli nic požadovat, jasně může ji požádat a dát ji to písemně jako nevim co,ale dožadovat se toho? Podle mě žádnej nárok,zvláště pokud má jiné místo a časově to třeba nesedí...ale ať se vyjádří někdo povolanější
Tak to je naprosto přesné. Jestli končí 30.06. pak KONČÍ! Neexistuje nic, co by ji mělo donutit pokračovat dál a ještě zadarmo. Je jen její dobrá vůle, zda se bude dál angažovat, či nikoli. Já bych to nedělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.