Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poraďte mi prosím nějaké obrázky,ze kterých bych mohla udělat animaci...Potřebuji to do školy, ale nic mě nenapadá, tak jestli prosím poradíte ) Díky
Dobrý den, záleží na tom, jak moc to má být složité a co už umíte. Možná by stačilo jen jednoduché střídání obrázků a udělat takovou slideshow. Obrázky památek nebo zvířat, květin či přírody. Upravit je na stejnou velikost a nechat je střídat třeba po třech vteřinách. Nebo udělejte obrázky číslic a nechte je střídat rychle za sebou - bude to vypadat jako odpočet. A zcela nejsnazší je střídání dvou obrázku (např. žárovka svítí a zhasíná). Zdravím!
doplněno 30.03.14 20:46:wamp - když můžu, tak pomůžu . A hezká a jednoduchá animace by mohla být také světla na semaforu (jejich přepínání).
Momentálně ve škole také animujeme. Jelikož já jsem milovník železnice, tak jsem nechal blikat návestidlo (pro laiky semafor, ale ty jsou ve skutečnosti na silnici). Je to jednoduché a efektní.
Proč já čtu odpovědi ostatních až po tom co napíšu svůj příspěvek. :D Vždyť on už to tu @ben napsal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.