Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nutně to spěchá. Zítra mám pohovor do jedné firmy na místo asistenkty. A budu mít pohovor v němčině. Úroveň znalosti požadovaných je střední. Němčinu jsem měla pár let na gymnáziu, troufnu si říct, že mi bude na místo stačit. Jen nevím, co mám od nich očekávat za případné otázky, téma k dikuzi atd...abych se mohla připravit trochu.
Dík moc
Určitě se budou ptát na praxi na zkušenosti, takže si zkuste v němčině připravit vyprávění o sobě - tedy o své praxi, občas si je jazykem člověk jistý, ale když má pak popsat něco konrétního, tak mu chybí slovíčka. Zaměřtě se proto na slovní zásobu týkající se pozice asistentky. Také si připravte, že se budou ptát na vaše dovednosti, zkušenosti, očekávání atd. Zjistěte si něco o firmě, čím se zabývá a zskuste si také vy pro ně připravit nějaké otázky - tak pochopí, že máte o dané místo opravdu zájem. Být Vámi tak si teď v klidu sednu a zkusím začít mluvit - prostě přirpavit si pár prvních vět a uvidíte jestli to jde samo nebo ne. Otázky čekejte stejné jako u klasického pohovoru - budou zjišťovat motivaci, představy, mohou se zeptat na Vaše silné i slabé stránky, budou se ptát co umíte atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.