Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Zítra máme tělesnou výchovu a škáčeme přes švihadlo...
Problém je že se hodně stydím před kamarádkami...
Nejsem totiž zrovna.. uhm.. no.. Hubená a také mi to vůbec nejde...
Nejhorší je že skáčete po jednom a všichni na vás koukají...
Nevíte, jak ten strach překonat?
Díky moc všem.
Každý jsme nějaký a štíhlost nebo hubenost ještě nemusí zmanet obratnost. Já jsem bývala (už dlouho nejsem) ve třídě jedna z nejhubenějších, ale nikdy jsem se nanaučila výmyk a šplh (na laně ani na tyči). Všechny "baculky" mne v tomto strčily do kapsy ...
Každý sport a každé cvičení chce trénink. Skákat přes švihadlo se dá za pár dnů až týdnů naučit. Neboj, zvládneš to.
Ahoj. Podívej, někdo je hubený, jiný při těle..Přesto se najdou lidé, kteří jsou i s nadváhou mrštnější třeba, než ti štíhlí. Pamatuji si na spolužačky, které byly hubenější a též jim nešlo všechno při tělocviku. Zase vynikaly jinde...Tak se tím netrap, neměj strach předem, jsi určitě šikovná zase v něčem jiném. Skákat přes švihadlo se naučíš, trénuj venku a pak překvap při tělesné výchově. V každém případě život není o tom, jak kdo umí skákat přes švihadlo. Snaha se cení a ne nadarmo se říká - co mě nezabije, to mě posílí. Neměj strach, ani trému, vždyť nejde o život...Držím Ti zítra palce!
Zrovna u skoku přes švihadlo bych neviděla problém - jak už padlo: kup si švihadlo a zkoušej to. Přece nestojí tolik. Než skávat v bytě/pokoji, kde hrozí nějaké rozbití, tak na zahradě (teď už je pěkně) nebo v chodbě - v paneláku třeba k chodbě ke sklepům, kde nechodí tolik lidí.
A rozhodně to kvůli tomu nevzdávat, nevymýšlet si důvody k tomu, aby si necvičila. Ono stačí chvíli skákat a na postavě je to vidět (pokud se etdy po tom člověk nenacpe brambůrkama a čokoládou)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.