Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učitel falšuje zápisy v třídnici

Od: thomas100* odpovědí: 6 změna:

Ahojte, syn bude letošní školní rok maturovat. Ovšem z jednoho předmětu (Radiokomunikace) mají takové mladé ucho, který je, co jsem slyšel, strašně důležitý, jenže neumí vůbec učit a jsou teprv někde v 15% osnov pro 4. ročník z daného předmětu. Do třídnice ovšem uvádí úplně jiná témata (tak aby plnil plán). Radil jsem synovi, ať to proberou s třídním učitelem.

Chtěl jsem se zeptat, co byste dělali vy? Jak by se to vyřešilo u maturity?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janak*
hodnocení

0x

jit si stěžovat do školy a synovi doporučuji aby si to nastudoval sám (pokud mají učebnici) nebo na internetu snad něco najde, hlavně až si půjdete stěžovat vemte si synův sešit a sešity více lidí ze třídy (doporučuji ty nejchytřejší)

buss
hodnocení

0x

Hmmm, to se i doporučuje, psát do TK co je v TP, i když se učí něco jiného, je to skrz kontrolu! Přece nenapíšou do třídnice.. dívali jsme se na film. On se i ředitel tak sichruje..., no a kde se u nás nelže?

janak*

třeba v politice se nelže :D

buss

pardon, mýlí se, nejspíše na základě podaných ne pravdivých informací.

Jen tak pro zajímavost. Naše němčinářka když nemá co zapsat, tak používá univerzální "Wiederholung". *smich*

luke237
hodnocení

0x
Co je to za stredni skolu ze maji PREDMET Radiokomunikace? Ja jen, ze na CVUT je na to CELY OBOR. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]