Nejste přihlášen/a.
Máme vytvořit 6 řádků mrkví, přičemž řádek je tvořen libovolnými 3 mrkvemi, které leží na jedné přímce. Dostali jsme ale jen 7 mrkví. Je možné mrkve vysázet? (prý stačí použít trojúhelník, udělat body ve vrcholech a v těžnicích + těžiště nebo jakýkoli bod uvnitř trojúhelníku, jaký na to máte názor?)
Zkousim to podle vas z křupek (poprve jsem je snedla) ale mame 7 mrkvi, takze ctyri v rohu, pata uprostred a 6. a 7. Kazda u prostred jedne strany.
Takze dve strany zustanou uprostred volne.
A jak pocitam tak pocitam, vychazi mi 5 řádků, ikdyz jsem zadnou "mrkev" nesnedla ale treba si sedim na vedeni
@diky kartaginec, sedim na vedeni, sazela jsem opravdu mrkev do ctverce, no jo, clovek to bere moc logicky, na zahradce bych mrkev do trojuhelniku nesazela
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.