Nejste přihlášen/a.
Kdo má návod na sestavení "Optik-montage experiment" z NDR 20-30 roku starý v polystyrenové krabici.Lze sestavit hvězdářský dalekohled,mikroskop,prohližeč diarámečkú...Krabice má spousta plast.dílů,několik čoček a nejde to sestavit ani starším. dík za odpověď Pavel
Název máte, internet taky, tak proč se nezeptáte strejdy Googla?
Nenechal jsem se odradit pruděním admina a zaštrachal doma. V té verzi co máme doma jsou pouze obrázky co v odkazu, a k tomu jen jeden list, kde je v 6 jazycích napsané toto:
Zboží č. 518 Optik -montage
(Optická univerzální stavebnice)
je stavebnice, kde za pomocí návodu je možno montovat a i opět demontovat 6 různýcjh optických přístrojů. Ze sady čoček, příslušejících ke stavebnici, můžete sestrojit :
Kukátko na diapozitivy (A)
Stereokukátko (B)
Dalekohled (C)
Divadelní kukátko (D)
Astronomický dalekohled (E)
Mikroskop (F)
Víc nic. Z vlastní zkušenosti z dávného dětství vím, že nejpoužitelnější z toho je mikroskop. Ostatní modely jsou dobré hlavně pro seznámení.
Dík za odpověď,byla rychlá,ani jsem nedoufal,přestože tolik němčiny je na mě moc,leccos se z toho dá pochopit.Pavel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.