Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci ukončit studium ve 3 ročníku. Nebaví mě to mám pocit že nic neumím.Koukal sem že přihlášky na škole jsou do 15 března bylo by možné že by mě vzaly i po tomhle termínu? Chtěl bych znova nastoupit od 1 září. chci se zeptat jak to bude na pracovním uřadě a výdělky z brigády po dobu že nebudu ve škole? děkuji za odpověď
"nebaví mě to" ...co pak budeš dělat v zaměstnání? práce člověka taky nemusí bavit ale výplatu potřebuje
3.ročník na maturitním nebo učebním oboru? Nejlepší by bylo školu dodělat
Ano, do 1. ročníku po 15. březnu tě vezmou na školy, kde mají nedostatek prváků. Opakování celé střední školy považuji za nesmysl. Dodělej třetí ročník a pak se zajímej o přestup do vyššího ročníku, ředitel na nové škole může uznat celé 3 roky studia či aspoň 2 roky a nemusíš opakovat. U přestupu na jiný obor je nutné udělat rozdílové zkoušky z předmětů které jsi neměl.
S ukončením studia ztratíš status studenta a nebudeš mít placené zdravotní pojištění. Při registraci na úp máš zdravko hrazené státem ale můžeš si vydělat max. 4250kč hrubého/měsíc, nad tuto částku tě vyřadí z evidence. Brigádu - jakou? U dohodu o provedení práce si musíš platit sám zdravko při výdělku do 10 000kč. Při dohodě o pracovní činnosti do 2499kč. ZP dělá u samoplátců 1148kč/měsíc
doplněno 20.03.14 12:49:Proč nechceš nastoupit do vyššího ročníku a nechat si uznat část předchozího studia? Chceš se nechat živit od rodičů další 4 roky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.