Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se řekne v AJ To vypadá jako

Od: 12345* odpovědí: 6 změna:

Nedávno jsem slyšela takovou písničku, a napadlo mě, že to možná bude od jednoho takovýho interpreta, ale nakonec to bylo od někoho jinýho :) a tak jsem si to zkusila přeložit do AJ a nevím jak by byl správnej překlad. "To je dobrá písnička, to vypadá jak od xxxx" se přeloží jako "This is perfect song, It looks like from xxx" Jenomže tam se nehodí to slovo look, čím je mám nahradit? Kdyby to byla věta o něčem co na co se dá dívat, tak by to šlo, ale může to byt i v tomle?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

It sounds like ...

figurek*
hodnocení

1x

Já bych řekl, že vazba s look je správně. Jen bych ji napsal trochu jinak.

it does look like by xxx

praivo2
It looks/sounds like its from xxx.
praivo2
"like from/by" doesn make sense...

bender*
hodnocení

1x

Its a good song, sounds like xxx.

urcite se nepouziva it looks like from xxx. to je pouze slovni robotickej preklad, ovsem gramaticky spatne.

gareth*
hodnocení

0x

Dal bych seem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]