Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafy v Excelu a kláves. zkr

Od: darecek odpovědí: 3 změna:

Ahoj,
nevíte, prosím Vás, jak se dělá, aby jsem v Excelu mohla udělat dva grafy v jednom? Např. udělám klasický sloupcový a ještě tam budu chtít mít křivku. Např. sloupcový bude znamenat, kolik se prodalo zboží a křivka nad sloupci, jaký byl předpoklad prodeje. A to vše v jednom grafu. Mám to za úlohu do školy a nevím si rady.
Děkuji moc.
A ještě bych se chtěla zeptat, zapomněla jsem, co se musí zmáčknout za tlačítko, abych mohla zkopírovat najednou několik slov, které nejsou vedle sebe? Např. zkopírovat slovo v 1. řádku a v posledním řádku najednou. Mám za to, že se mačká něco jako shift a ctrl apod. ale nefunguje mi to.
Ještě jednou děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

Nic složitého, když umíte zacházet s formáty grafu.

Grafy se dají zkombinovat, pro každou řadu můžete nastavit jiný formát.

Vytvořte nejdříve spojnicový graf se dvěma řadami, pak jednu řadu vyberte a změňte jí formát na sloupce.

Grafy v Excelu a kláves. zkr
darecek
hodnocení

Děkuji moc za radu. :)

hodnocení

0x

Nevím přesně co máš na mysli, ale domnívám se, že se jedná o "spojnici trendu"

Kopírovat obsah buněk, které nejsou vedle sebe:

myší označíš první oblast buněk (nebo jednu), pak stiskni a drž kl. CTRL a označíš další buňku nebo oblast, pak CTRL+C

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]