Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo z Vás neví jaké mám možnosti?
V polovině 4. ročníku jsem byla vyloučená z gymnázia. Od září bych chtěla na jiné gymnázium nastoupit od začátku 4. ročníku. Je to možné, nebo musím jít od 1. ročníku?
Děkuji
ano, určitě lze nastoupit do 4. ročníku na jiné gymnázium. O přijetí rozhodne ředitel školy, na státní by vás vzhledem k vyloučení nemuseli vzít, chce to obejít gymnázia v okolí a zeptat se. Kdyby vás nevzali na státní, optejte se na soukromém gymplu (berou většinou všechny)
doplněno 18.03.14 16:14:mimochodem pokud jste měla uzavřené 1.pol, mohla jste přestoupit do 2.pol na jiný gympl a maturovat v září
Ještě radši doplním, že musíte mít hrazené zdrav. pojištění
doplněno 18.03.14 16:23:v souvislosti s příspěvkem od "babkazov" 4. ročník gymplu lze vystudovat dálkovou formou, většinou tuto možnost mají soukromá gymnázia ve větších městech (nemusíte chodit na denní studium, nemáte status studenta, musíte si ohlídat abyste měla placené ZP buď práce, platit sama 1148kč/měsíc nebo pracák a hledat si brigádu)
Co říkají rodiče na tuhle situaci? Budou vás i nadále živit? Příjde mi to jako "každý si dovolí tolik, kolik je mu povoleno". Smutný příběh
Nechápu co proti tomu máte, tak ju vyhodily ze školy. Mě těd taky vyrazili, bylo toho na mě moc, co jste v životě dokázala vy? že napíšete že si každý dovolí tolik kolik mu je povoleno, někoho vyhodí třeba kvůli špatnýmu chování (za to si každej může sám) a nebo kvůli špatnýmu prospěchu (to už nemusí ovlivnit)
S tohle češtinou se nediv, že tě vyrazili. Místo frajeření, jak se prospěch nedá ovlivnit, by se to chtělo raději učit. Taky jsem na střední nebyla žádný génius, ale snažila jsem se. Když na to někdo, s odpuštěním, sere, tak se pak nesmí divit.
doplněno 20.03.14 14:29:Jo a malý postřeh - v pololetí ročníku se kvůli prospěchu většinou nevyhazuje, to až na konci.
doplněno 20.03.14 19:36:Luke, přesně to jsem měla na mysli . Prospěch v tom nebude.
Prospěch v tom nebude.Napada me, jak je to v pripade vetsiho mnozstvi neomluvenych hodin.
Skolsky zakon: duvody vylouceni, povinnosti zaku
prejit na jinou, pripadne rozdilove zkousky a pri uplne jinem oboru se dostanete max do druhaku (s rozdilovymi zkouskami)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.