Nejste přihlášen/a.
Aktualizoval jste někdo v tomhle týdnu Firefox? Co vám to udělalo? Já vážně přemýšlím, že jestli nepustí do oběhu nějakou další aktualizaci, tak jim dám sbohem.. Přesně jak jsem řešila německý google, teď mám jen anglický. V nastavení se vyznám, a ačkoli jsem zkusila všechny správné možnosti, pak i experimentální možnosti, všechno se mi otevírá v nových panelech. Je to na hlavu, protože pak mám třeba naší milou poradnu otevřenou desetkrát. Doplňky nefungují, mám Smart bookmarks bar, který záložky na liště zmenšuje do ikonek, teď je mám jako celý panel. Celý PC vyčištěn, zkontrolován, ve Winech chyba není, je to evidentně tou aktualizací. Ještě jsem truhlík udělala přeinstal Firefoxu, ale jaksi jsem opoměla ten původní nejdřív odinstalovat, takže mám všechny doplňky a záložky fuč. Zajímalo by mě, jestli je chyba mezi PC a židlí, nebo v prohlížeči.
Díky za odpovědi.
Marenko, i já aktualizovala. A udělalo mi to nějaký binec, který nedovedu odborně popsat. Sem tam mi i padá systém. Zatím to neřeším, protože tomu moc nerozumím. Nabízí ni to aktualizovat i spoustu dopňků. Uvidíme, co bude dál, potom budu muset žádat odborníka o pomoc.
Díky. Sice mě netěší, že vám to taky udělalo binec, ale jsem ráda za potvrzení, že za to může vývojář a ne já. Takže obrnit se trpělivostí a čekat, až si anglicky mluvící uživatelé začnou na FF stěžovat a oni vydají nějakou opravu.
No jak se znám, tak má trpělivost sahá tak do zítra a pak ho snad vyhodim.
Já mám verzi 3.6.4, už asi déle (mé aktualizace jsou automatické) a knkrétně smart bookmarks bar mi hlásil, že verse není kompatibilní s verzí Firefoxu. Kupodivu když jsem dal nainstalovat kompatibilní verzi, tak ji to jakože nainstalovalo, fungovalo to, a po restartu se to zabejčilo znovu. Totéž české slovníky. Ale teď už mi to delší dobu šlape.
No manža mi vynadal, že google chrome je ten nejhorší prohlížeč, který jsem si mohla vybrat. Uvidím, FF mi dělal hrozný skopičiny a já jsem na tohle ani ne tak nervák, ale rychle se zbavím něčeho, co mě štve.
Neživého, teď zrovna tu pode mnou vypouští prdíky pejsek, ale toho si nechám.
Já jsem také aktualizoval na nejnovější, a vše bez problému.
Vylétlo tedy na mě ještě varovné okno od Firefoxu, ať si aktualizuju Adobe Reader, ale nechám to na později.
doplněno 26.06.10 15:15: Ten Smart bookmarks bar bych dal pryč, jde to i jinak, také pohodlněji. Tak to jsem z toho jelen Hanher a operační systém máte jaký? Jestli se s novou verzí FF moje "sedmičky" neperou.
Hanher a poradíte jak? Fakt mi ty malé ikonky v liště záložek chyběly. Mám malý noťásek, tak šetřím každý centimetr.
Klikněte například nahoře vlevo vedle adresy na tu modrou žárovičku a držte ji.
Přejeďte s ní o cca 1cm níž, a myš pusťte.
Textový popis můžete smazat, nebo upravit kliknutím pravého tlačítka myši a položka vlastnosti.
Na to není žádný program potřeba, je zbytečný.
Taky dobrý, ale to zmenší záložku natvrdo, ne? Ten popis se prostě smaže a už se nikdy neukéže; to není to, co dělá ten doplněk; přesto je to někdy dobrá nápad.
Tak si odpovím sama Ale třeba to poslouží někomu, kdo bude mít taky problém.
Není to kvůli nedočkavosti na odpovědi, ale má trpělivost se špatně běžící věcí nevydržela ani ten víkend. Přešla jsem na Google Chrome a masakr.
Rychlý, přehledný a dokonce co jsem tu řešila vyhledávací řádek vpravo, tak už ho nepotřebuju, protože v chrome mi stačí hledané slovo označit pravým myšítkem a už to jede. Ufff.
Tohle píšu s čistým svědomím, protože mě tu znáte a víte že nedělám reklamy.
Ještě si musím zvyknout na jiné rozložení stránky, otevřené panely mám nad záložkami, takže občas tápu, ale snad mi to nebude trvat věčnost. Krásný víkend všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.