Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, z ničeho nic mi nejde spustit internet, když kliknu na ploše na iknoku internetu, vůbec nic to nedělá, jediným způsobem jak ho spustim je přes vyhledávač Google, dále pak mi nejde stahnout z foťáku obrázky do počítače pořád mi to ukazuje že je tam chyba, dokonce ani z mobilu je nestáhnu do pc, nejde mi ani scanner, tam mi to ukazuje, že je disk C plný, ve všech případech s tim má spojitost zřejmně disk C není tam volné místo, ale pokud chci něco odinstalovat, tak mi to taky nefunguje...minulý týden vše fungovalo a teď nejde vůbec nic...je možné aby to udělal nějaký vir?
Když nemáš místo na disku tak to je problém
v prvé řadě jdi do start, nastaveni, ovladaci panely, moznosti internetu a smaz historii prochazeni. Taky by šly smazat soubory v c:windowsemp ale ne skryté, jen raději ty samostatné soubory
Historii jsem vymazala, ale zatím se nic nezměnilo a u toho vymazání souborů C:/ windows/ temp tak tam mám 23 typů souboru CR_25.tmp a chrome_ číslo jinak tam nic jiného není, tak to mám vymazat?
Nejdřív bych vyčistila komplet PC s CCleanerem vč, registru - před opravou registru udělej zálohu, kterou ti to nabídne
Omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala, trhaly mi zub...jinak všem strašně moc děkuji za rady, antivirový program mě zbavil virů a s CCleanerem jsem vyčistila PC uvolnilo se mi skoro 800 Mb, což mi stačilo k tomu aby mi šel scanner, i fotka z foťáku stáhnout do PC. Jediný na co to nemělo vliv je, že mi nejde spustit internet přes ikonu na ploše, ale jen přes Google, což už není tak velký problém. Ještě jednou díky.
ahoj je jeste jedna cesta jak uvolnit misto na disku: Tento pocitac-pravym na windows ,,C" - vlastnosti- vycisteni disku-vyjede ti tabulka kde muzes celkem v klidu vse zatrhnout-klepnes dvakrat na ,,OK" , snad se ti nejaky kousek pribude,
Anebo vlastnosti-formátování, ale to v tomto případě NEDOPORUČUJI... Ale fakt je, že to volné místo na disku by radikálně přibylo...
Jak se dívám, tak reagují všichni, jen tazatelka ne, asi bychom měli s radama počkat, až sem přijde a napíše, co tedy všechno udělala, zatím ani nevíme, jestli má zkontrolovaný PC na šmejdy, i když se ptá, jestli může být na vině nějaký vir
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.