Nejste přihlášen/a.
Chtel jsem se zeptat. Mam dva modemy jeden je na jine budove je to D-link DSL-G684T. Ten druhy je Linksys ted nevim jaky model. No a ten D-link je na jine budove do nej de primo signal s kabelu ze silnice a wifinou je to pak posilano sem do toho Linksysu. Tam je Sender tady Reciever proste clasic WIFI. Problem je ze posledni dobou to nejak nefunguje furt to ukazuje Renewing Ip adress a posleze to ukazi Limited or no Connectivity. Ale pres kabel to funguje jako kdyz z toho Linksysu dam kabel do PC vse je v pohode.
Ale jakmile dam Wifi je to v haji. A take nevim jak se pripojit na ten linksys kdyz dam nasi Ip adresu tak me to da na linksys.
nemuzu najit zadnou adresu jak se pripojit na ten Linksys i pres kabel .Dekuji za rady (help tu spociva v tom ze chi aby mi to furt nehledalo tu Ip adresu a tudiz se chi napojit na Linksys ale nevim jak . dekuji)
A take nevim jak se pripojit na ten linksys kdyz dam nasi Ip adresu tak me to da na linksys. d-link
doplněno 24.06.10 07:41:Tak co hoši teď mi wifi funguje tak rychle jak se dostanu do toho Linksysu NE DO D-linku Prosím do Linksysu...
Ruší tě někdo na kanálu? TO by vysvětlovalo vypadávání wifiny. Nerestartuje se jedno apčko? To jsou podle mě teď z popisu 2 nejvíce problémové varianty
no ne myslím že ne protože lidem co mají pc tam na tom linksysu tak jim internet funguje. A ten linksys teoreticky nevypadava wifi ho najde ale uz nenajde ip adresu. A mam jeste jedno zařízení na wifi a to také nefunguje...Zajímalo by mě jak se na něj připojím klidně přes kabel. Abych to mohl nějak nastavit ...
doplněno 23.06.10 21:26:no ne myslím že ne protože lidem co mají pc tam na tom linksysu tak jim internet funguje. dlinku zase chyba
Wifi ho najde? Nenajde ip? Já nevim, asi je pozdě, ale nechápu tě. IP se nehledá, ta se buď zadá ručně a nebo ji dostaneš z dhcp. Předpokládámže tedy nemyslíš modem jak píšeš, ale apčko nebo ap a router. DHCP server musíš mít spuštěný jen jeden a pokud ani tak ip nedostaneš z nějakého důvodu tak ji zadej ručně, tedy napevno v nastavení pc...pak se musíš na apčko dostat.
U toho druheho zarizeni nejde jako co?
ok tak jsem v routeru v tom Linksys ale co tam mam nastavit aby to furt neblblo? jak rikas ano DHCP mi neprideluje Ip adresu alespon nekdy a na tom D-linku tam vse fungje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.