Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíly mezi SP2 a SP3 ve Windows XP Prof.

Od: pepyk93* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám opět takový dotaz (spíše více otázek) a prosím o odpověď na každou otázku.

1.Jaké jsou hlavní rozdíly mezi Service packem 2 a SP 3? Jaký rozdíl mě zaujme na první pohled?

2.Při instalaci SP3 je potřeba nejprve smazat SP2 a poté nainstalovat SP3 nebo rovnou nainstalovat SP3 bez předchozí odinstalace předchozího SP?

3.Můžu si nainstalovat SP3,ikdyž nemám originální CD s OS?

4.Je lepší upgradovat na SP3 nebo si nechat SP2? Někdo mi tvrdí,že SP2 je méně bezpečnější,a proto upgradovat na SP3.Někdo tvrdí,že je zase lepší SP2.Jaký je váš názor?

Předem děkuju za odpověď. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

1. SP3 v sobě integruje opravy z SP2 plus všechny další do doby jeho vydání

2. SP2 se neodinstalovává, může se rovnou instalovat SP3

3. k instalaci u sebe nemusíš mít instalační CD operačního systému

4. pokud chceš udržovat svůj systém v dobré kondici, nainstaluj SP3. Update ti jeho instalaci bude připomínat.

pepyk93*
hodnocení

Děkuju za vyčerpávající odpověď. :)*palec*

Jdu bez obav uprgradovat...*bezim*

fidonet*
hodnocení

2x

nepotřebujete mít vůbec nic, nebo třeba půlku. Systém si vše automaticky dotáhne sám. tedy pokud máte aktualizaci povolenou. Já mám nějaké divné Windowsy z dob povodně, kod byl snad zalitý bahnem, a tak to prodávali po 500 korunách jako ztrátové zboží. Myslím, že to má jen SP1, ale to se po instalaci ( a uspěšné registraci ) vše dotáhlo na SP3 a o nic se netřeba starat. Každý druhý na Microsofty nadává,a le já myslím, že to mají dobře vymyšleno. Ohledně bezpečnosti. SP je rostě jen název a číslo je balíček v pořadí. S každým novým je systém bezpečnější ...

doplněno 23.06.10 20:23:

jen jsem si odskočil a už je má odpověd´zastaralá :) *pivo*

rexx*

Mohu se jen zeptat, jak jste to myslel s tím kódem zalitým bahnem? Jako že jste kupoval samostatnou licenci a licenční štítek (který lepíte na PC) byl poškozen povodní? Kde jste tedy vzal kód pro aktivaci?

fidonet*

nn , prý asi nějaká firma, co byla při povodních pod vodou a vše zalité bahnem. Po vyčištění vše zůstalo hrozně poničeno a zabahněné. Licence pak prodávali po nižších částkách. Bylo tam org. štítek, a CD. Opoje značně poškozeno bahnem. Štítek napůl nelepící a CD obal rozmočen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]