Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová hláška zaseknutého papíru u HP C4780

Od: skipinka odpovědí: 4 změna:

Mám úplně novou multifunkční tiskárnu HP C4780. Hnedka při první tisku se mi lehlce zasekl papír, který jsem ze zadní strany bez problémů odstranila, bohužel od té doby se mi na displeji tiskárny objevuje hláška o zaseklém papíru a návodem jak ho odstratit.

V tiskárně žádný papír ani jeho kousek není a hláška nelze smazat ani restartem tiskárně, který jsem prováděla podle návodu na stránkách HP.

Co s tím, nemáte někdo podobnou zkušenost?.

díky za rady

Jana

Chybová hláška zaseknutého papíru u HP C4780

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Papír byl vcelku? Bez násilí? Tedy jestli to odneslo čidlo...

Nevim jaký restart, ale otevři všechno co jde na tiskárně, znovu to docvakej a hlavně taky zkus vypojit tiskárnu z napájení (ne tedy čudlíkem, ale odpojit trafo a chvíli to nechat)

skipinka
hodnocení

Ahoj, jasně papír byl v celku vůbec né zmuchlaný nebo nic podobného. Šel vyndat lehce. Stalo se to při instalaci tiskárny, kdy ti leze taková tak "startovací stránka s barvama. Dala jsem tam asi tři jako klasicky do tiskárny a ono to vzalo asi dva najednou.

Právě že jsem to vytahovala ze zdroje, od USB, vyndala i tiskové kazety zase zpátky. I jsem znova odinstalovala ovladače, ale stejně to prostě hlásí na tiskárně.

Prostě jsem zkusila snad úplně všechno ale hláška je tam pořád

h10025.www1.hp.com/...

Na stránkách HP jsou často kladéné otázky a jedna z nich je: zaseknutý papír

Krok šest: resetujte tiskárnu
Někdy se chybové hlášení o zaseknutém papíru objeví i v případě, že v tiskárně žádný papír není. Proveďte reset tiskárny, aby jste odstranili nesprávné chybové hlášení. .
Proveďte následující kroky, aby jste resetovali tiskárnu.
Vyjměte všechen papír z předního zásobníku..
Ujistěte se, že je tiskárna zapnutá. pokud je potřeba, stlačte tlačítko pro zapnutí ( ) aby se tiskárna zapnula.
Odpojte USB kabel ze zadní strany tiskárny.
Otevřete dvířka k tiskovým kazetám. vozík tiskových kazet se posune mírně na pravou stranu tiskárny.

Vyjměte tiskové kazety a opatrně je odložte na stranu.
Zavřete dvířka tiskových kazet. .

Odpojte napájecí kabel ze zadní strany tiskárny
Vyčkejte 60 sekund
Znovu zapojte napájecí kabel do tiskárny
Zmáčtněte tlačítko pro zapnutí,( ) aby se tiskárna zapnula.
Otevřete dvířka k tiskovým kazetám. vozík tiskových kazet se posune mírně na pravou stranu tiskárny.
Tiskové kazety vložte nazpět..
Tříbarevnou tiskovou kazetu vložte do levé zdířky.Černou tiskovou kazetu vložte do pravé zdířky.
Zavřete dvířka tiskových kazet.
Vložte bílý papír formát A4 do vstupního zásobníku
Zkuste tisknout.

sasdax*

Zavolejte si na zákaznické centrum HP: 261 307 310. Já reklamoval notebook HP právě přes tuto linku a jsou tam ochotní lidi, ale i technici, kteří se jako první snaží poradit po telefonu.

Mimochodme můj notebook měl technickou vadu, takže byl zasílán do Polska a věřte nebo ne, celá reklamace trvala plných sedm dnů. V úterý si pro něj přijel kurýr a v úterý ho zase dovezl. Parádní služby.

skipinka
hodnocení

Tak jsem volala na HP přímo na číslo 261 222 222 a technik to se mnou chtěl vyřešit po telefonu. Bohužel nešlo vlést ani do skrytého menu, protože tam ta hláška pořád "visela". Mám to rovnou reklamovat prodávajícího.

Včera jsem tiskárnu odvezla do holešovic do ALZA.cz na reklamační. Přímo v areálu ALZA.cz se servis HP. Tiskárnu tam zatím mám a uvidíme co s tím bude, jestli dostanu novu nebo jí opraví.

Psala jsem to pro informaci, jak jsem to zatím vyřešila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]