Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jaké aktualizace instaluji

Od: renardmuller® odpovědí: 14 změna:

Na notebooku mám nainstalovány Win Vista home Premium a když dám vyhledat aktualizace a chci je zobrazit, tak na záložkách nejsou zobrazeny. Kolik jich je důležitých a volitelných se dozvím, ale nevím jaké. Všem předem děkuji za rady.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Ve Windows Update najeďte kurzorem na hlášení K dispozici a klikněte .

hodnocení

Ano to udělám, ale na obou záložkách se nic nezobrazí. Jen jsou u záložek čísla kolik je aktualizací.

sondaw*

Moc ti nerozumím, na jakých záložkách?

Ted momentálně žádné aktualizace k nainstalování nemám, ale jako příklad stačí i volitelná aktualizace, kliknu na ni a otevře se mi okno, kde jsou informace, o jakou aktualizaci jde. Nic víc s tím nedělám a žádné záložky k tomu nepotřebuji. Viz obrázky

Nevím jaké aktualizace instaluji
sondaw*

A ještě okno, které se otevře po klepnutí na aktualizaci

Nevím jaké aktualizace instaluji #2
hodnocení

Právě v tomhle okně se nic nezobrazí, přestože tam je napsáno třeba 5 volitelných aktualizací a třeba 3 důležité. Bohužel si ale nepřečtu o jaké jde protože ta stránka je úplně bílá.

hodnocení

takhle to vypadá nic se mi nezobrazí

Nevím jaké aktualizace instaluji #3
sondaw*

Když klepnu levým myšítkem na prázdné místo toho okna, zobrazí se mi to podobně, viz obrázek, ale přijde mi, že nemáš povolené náhledy.

Zkus Možnosti složky>Obecné>Zobrazit náhledy a filtry

Nevím jaké aktualizace instaluji #4
hodnocení

Náhledy a filtry mám zapnuto

sondaw*

Když klikneš nahoře u adresního řádku na ty dvě šipečky, nedojde k aktualizaci zobrazení?

hodnocení

Bohužel nic

sondaw*

Ještě se zeptám, máš ty Visty legální?

hodnocení

Samozřejmě legální jsou. Je to licence s notebookem.

sondaw*

Potom opravdu nevím, proč se nezobrazují, nikomu z mých známých to nedělá ani na Vistě, ani na Win7

hodnocení

Problém vyřešen. Začalo to fungovat samo od sebe. Asi měsíc se to nezobrazovalo a teď už to zase funguje. Děkuji všem za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]