Nejste přihlášen/a.
Na notebooku mám nainstalovány Win Vista home Premium a když dám vyhledat aktualizace a chci je zobrazit, tak na záložkách nejsou zobrazeny. Kolik jich je důležitých a volitelných se dozvím, ale nevím jaké. Všem předem děkuji za rady.
Ano to udělám, ale na obou záložkách se nic nezobrazí. Jen jsou u záložek čísla kolik je aktualizací.
Moc ti nerozumím, na jakých záložkách?
Ted momentálně žádné aktualizace k nainstalování nemám, ale jako příklad stačí i volitelná aktualizace, kliknu na ni a otevře se mi okno, kde jsou informace, o jakou aktualizaci jde. Nic víc s tím nedělám a žádné záložky k tomu nepotřebuji. Viz obrázky
Právě v tomhle okně se nic nezobrazí, přestože tam je napsáno třeba 5 volitelných aktualizací a třeba 3 důležité. Bohužel si ale nepřečtu o jaké jde protože ta stránka je úplně bílá.
Když klepnu levým myšítkem na prázdné místo toho okna, zobrazí se mi to podobně, viz obrázek, ale přijde mi, že nemáš povolené náhledy.
Zkus Možnosti složky>Obecné>Zobrazit náhledy a filtry
Potom opravdu nevím, proč se nezobrazují, nikomu z mých známých to nedělá ani na Vistě, ani na Win7
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.