Potřeboval bych poradit, jak pracovat ze soubory staženýma přes BitComet. Stáhnul jsem si hru a stažený soubor je jen jedna složka která píše že je soubor obrázků. Podařilo se mi jí Win rarem rozbalit a z rozbalených souborů to i nainstalovat, ale když to chci spustit, tak to po mě chce CD. Ty tam jsou nejspíš, taky ale zabalený s nějakou divnou koncovkou. Zobrazí se mi jako zabalený soubory,ale Winrar napíše že mají neznámou koncovku nebo že jsou poškozený. Pleas pomoc
Běžně to bývá takto. V to, co sis stáhnul je pravděpodobně i složka CRACK ve které jsou jeden či více souborů. Těmito soubory se musí přepsat ty, které se nainstalují. Pak po tobě hra nebude chtít originální CD. Daleko lepší je ale si stáhnout demo hry a pokud se ti bude líbit, tak si hru koupit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.